Nazlı Mengi

Nazlı Mengi

nazli.mengi@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Fenerbahçe’nin tarihi başkanlık seçimini, sadece Fenerbahçe’ye gönül verenler değil, tüm takımların taraftarları, futbola, spora ilgisi olmayanlar da dahil tüm Türkiye, nefesimizi tutarak izledik. Spor spikerliği yaptığım dönemde, sırf Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu sunmamak için rapor alıp işe gitmeyecek kadar koyu bir Galatasaraylı olarak ben (Evet profesyonelliğe sığmayan bir şey yapmışım, yüzüme vurmayın, holiganlık böyle bir şey!) bütün hafta sonu, kongreyi ve üyelerin rekor katılım gösterdiği seçimi, heyecanla takip ettim. Ali Koç’un dev farkla yeni başkan olduğu anlardaki mutluluğumu tarif etmek zor!

Haberin Devamı

En yakın arkadaşımla neşeden yerimizde duramazken, düşündük de; ne kadar uzun zamandır ülkede bizi mutlu edecek bir gelişme olmamış... Enerjimizi yükseltecek, hayata karşı hevesimizi arttıracak bir habere ne kadar çok ihtiyacımız varmış meğer...

ALİ KOÇ’UN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ

Ali Koç Başkan, kendi hayatının hayalini gerçekleştirirken; Fenerbahçeli olan olmayan herkesi de tek yürek olarak bir araya getirdi, yeniliğin, umudun, değişimin, dürüstlüğün, liderliğin simgesi oldu. Sanki sadece Fenerbahçe’nin değil, tüm takım taraftarlarının başkanı olmuş gibi birleştirici bir güçle geldi.

“Ata’mızın kimi tuttuğu önemli değil, kimin onun yolunda yürüdüğü önemli” sözleriyle, başarısının ardında kendisine destek olan isimleri tek tek öne çıkarışıyla, balkon konuşması sırasında kalabalığın arasında Rambo Okan’ı gördüğündeki samimi tepkisiyle, ilk andan itibaren fark yaratan bir başkan oldu.

Türk sporuna büyük katkılar getireceği, kalite katacağı yolu açık olsun...

DAHA ÇOK GÖRÜŞECEĞİZ...

Instagram’ın zeki tespitleri ve esprili bakış açısıyla beni her defasında gülme komasına sokan fenomeni Burak Altındağ’ın bir paylaşımında gördüm ‘Daha Çok Görüşeceğiz’ isimli romanı... Sadece kapağını görmek bile beni mıknatıs gibi kendine çekmesine yetti, içinden keyifli bir hikaye çıkacağını biliyordum! Kitabın yazarı Şevin Ballıktaş’ın okuruyla konuşur gibi yalın ve samimi bir anlatım tarzı var, en sevdiğim özellik...

ALİ KOÇ’UN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ

Su gibi akıp giden hikayenin heyecanına kapılıp, bazen çok eğlenip, bazen kendinizi de sorguladığınız düşüncelere dalarken; bir yandan da koçluk ve NLP eğitimleri almış olan yazarın, ince ince aralara serpiştirdiği hayata dair önerilerle, yenileniyorsunuz. Hani genelde istemediklerimizi dile getiririz ya, istemediklerine değil, istediklerine odaklanmak gerektiğinden bahsediyor mesela, hayatımızı olumlu yönlendirmemizi sağlayacak birçok önerisinden biri... Okuyan herkesin kendinden bir şeyler bulacağı da, ruhuna güzellikler katacağı da kesin!