Nazlı Mengi

Nazlı Mengi

nazli.mengi@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde olduğu ‘Hadi Be Oğlum’un Soho House’da gerçekleşen basın gösteriminde, sayısız kez gözlerim dolmasına rağmen ağlamamak için sonuna kadar direndim. Zira kendimi bir koyversem, tipim kayana kadar ağlayacaktım! Ancak filmin finali sağlam vuruyor, diren direnebilirsen, mecbur saldım gözyaşlarımı...

Bir babanın; çevresindeki her şeyden ve herkesten kopuk yaşayan oğluyla iletişim kurmak, onun tek bir gülüşünü, kendisine tek bir bakışını görebilmek için bitmeyen sabır ve şefkatle verdiği mücadeleyi ve yaptığı fedakârlıkları izliyoruz... Yönetmen Bora Egemen, filmin alışılmışın dışında hikayesini öyle duygu yüklü bir şekilde işlemiş ki, her anından etkileniyorsunuz.

Haberin Devamı

Babasıyla oğlu Efe’yi hayata bağlamaya çalışan Ali karakterindeki Kıvanç Tatlıtuğ’un performansı anlatmakla olmaz, şahit olmanız şart! Her bir hareketi, mimiği, bakışıyla insanı duygudan duyguya sürüklüyor. Türkiye’nin en beğenilen adamlarından birini izlediğinizi de unutuyorsunuz (midyeci sahnesi hariç!), güçlü oyunculuğu yakışıklılığının çok önüne geçmiş...

BAMBAŞKA BİR FİLM: ‘HADİ BE OĞLUM’
Sevginin en gerçek hali

Ali’nin oğlu Efe’yle olan çarpıcı hikayesi bir yana; kendi babası Haşmet Kaptan’la omuz omuza verdiği, sevgi dolu baba-oğul ilişkisi de görülmeye değer. Haşmet rolünde usta oyuncu Yücel Erten’i izlemek büyük keyif.

Çocuk oyuncu Alihan Türkdemir, Efe rolünde çok doğal. Büşra Develi, kilit bir karakterde karşımıza çıkıyor. Ve Feridun Düzağaç hem şarkılarıyla hem de performansıyla filme çok şey katıyor. Müzikler çok etkileyici ve can alıcı, Fahir Atakoğlu imzasını görmek hiç şaşırtmadı beni!

Filmin bütün güzelliğinin içinde bir de muazzam Kaş manzaraları eşliğinde kış ortasında yaz hasretimiz diniyor.

Bu cuma vizyona girecek ‘Hadi Be Oğlum’u izlemelisiniz. Sevginin en gerçek halini yaşatarak, kalplere dokunan bambaşka bir film olmuş...

INSTAGRAM’IN NEŞELERİ!

zeynepinharikalardiyarı: Kısa zaman önce keşfettiğim bu profil 100 bin takipçiyi geçti, hızla yükselmeye devam ediyor. YouTube kanalı da var. Zeynep Hanım birçok konuda tam 12’den vuran tespitleriyle kendisinin oynadığı komik videolar paylaşıyor. Yeni ve çok tatlı bir kadın komedyen yolda... Bu işi ileride sahneye taşır mı diye meraktayım!

Haberin Devamı

burakaltindag: 100 bin takipçiye yaklaşan eğlenceli bir profil daha. Özellikle gündemdeki magazin olayları, ünlülerle ilgili yaptığı paylaşım ve yorumlar çok eğlenceli! Zeki tespitlerine, ince esprilerine bayılıyorum. Kafa dağıtmak ve eğlenmek için bu sayfaları takibe alın derim!