Nazlı Mengi

Nazlı Mengi

nazli.mengi@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

HANDE HANIM’A REKLAM LAZIM


Cihan Ünal ve Hande Ataizi’nin başrol oynadığı ‘Özel Hayatlar’ tiyatro oyunu cüretkâr sahnelerinden sonra, şimdi de iki oyuncunun arasındaki tartışmayla gündemde... Hemen özet geçelim, Ataizi mazeret belirtmeden Kıbrıs gösterimine son anda katılmayınca oyun iptal edildi ve Cihan Ünal bu duruma haklı olarak tepki gösterdi. Son olarak konu, yakınlaşma sahnelerinde Cihan Ünal’ın Hande Ataizi’ni rahatsız edecek şekilde davrandığı iddiasına kadar vardı.

Taciz turneye denk geldi!
Oyunu aylar önce gala gecesinde izledim, pardon izlemeye çalıştım zira her ne kadar konu balayı olsa da bazı yakınlaşma sahneleri ‘seyirciyi rahatsız edecek’ kadar fazla ve gereksizdi; özellikle Ataizi’nin seyirciye doğru bacaklarını açıp oturduğu sahneler! O zaman gayet memnun görünüp de tam ‘turneye çıkılacak’ dönemde bir anda bu şikayetleri öne sürmesi pek manidar! Bu oyunla tiyatro sahnesine çıkma şansı bulduğunda, sonrasında Afife Jale Ödülleri’ne aday gösterildiğinde bu rahatsızlık neredeydi?! Anlaşılan oyunla yapacağı reklamı yaptı, turneler gözünde büyüyor.

Haberin Devamı

Gözümle görsem inanmam!
Bunca yılın Cihan Ünal’ıysa bugüne kadar hiçbir zaman böyle bir suçlamayla karşı karşıya kalmamıştı. İşine aşkla bağlı, ciddi bir tiyatro sanatçısı olan Ünal, birlikte oynadığı sayısız kadın oyuncuyu rahatsız etmedi de Hande Ataizi’ne gelince mi kendini tutamadı?! Bu iddiaya çoluk çocuk bile güler! Değerli bir sanatçının bu şekilde magazine malzeme yapılması, böyle çirkin bir iddianın muhatabı haline getirilmesi susulacak şey değil...
Herkes tiyatrocu olamaz ve burada asıl hata Ataizi’nden bu işin kurallarına uyacak ciddi bir tiyatrocu çıkacağını düşünüp ona gerçek tiyatro sanatçılarıyla oynama şansı verenlerde!

MUHTEŞEM RALLİ İSTANBUL’DA FİNAL YAPIYOR!
Araba tutkunlarının ‘hayatları boyunca görmek isteyeceği’ bütün arabaların bir arada olduğu 'Gumball 3000' rallisi bugün ilk kez İstanbul’a geliyor ve Londra’da başlayan tur Taksim Meydanı’nda son buluyor. Dünyanın en pahalı ve özel otomobillerinin katıldığı sokak rallisi bir hız yarışından çok eğlence ve maceraya dayalı bir organizasyon...
Katılımcıların Avrupa şehirlerini dolaşıp partileyen tur için tam 25 bin pound’u gözden çıkarmaları gerekiyor. Katılan dünyaca ünlü ve zengin yarışçılar için bu para devede kulak bile değildir zaten!

Haberin Devamı

HANDE HANIM’A REKLAM LAZIM

Nixon’dan ralliye özel saatler...
Bu arada Gumball 3000’ın sponsorlarından ‘Nixon’ sadece ‘bu yarışa özel’ saatler üretmiş. Ama ne saatler! Yarışın güzergahlarındaki belirli noktalarda satılan ‘limited edition’ saatler Türkiye’deyse sadece Nixon’ın distribütörü 'Zaman Atölyesi'nde ve ‘Lastik Pabuç’ mağazalarında satılacak. En azından bu saatlerden bir tane edinerek kendimi avutabilirim, zira Nixon modellerine gerçekten bayılıyorum. Siz de www.zamanatolyesi.com ve www.lastikpabuc.com adreslerinden bu özel yapım saatlere ulaşabilirsiniz.

Reina bu akşam sallanacak!
Gumball 3000’in final partisi bu akşam Reina’da yapılıyor ve kendi arabalarıyla yarışa katılan tüm ünlü isimler orada olacak. Eee tabii ben de ‘Hayalet’iniz olarak içeri süzüleceğim! Bu muhteşem partinin detaylarını size anlatmadan olmaz değil mi ama?!