Nazlı Mengi

Nazlı Mengi

nazli.mengi@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Ozan Güven kendisini sevenlere kötü bir örnek vermiş oldu. Bir kere ağzın da bir fermuarı olmalıdır ki onda olmadığını anladık

Ozan Güven’i gayet cool, sempatik, karizmatik bir sanatçı olarak tanıyorduk. Ama sevgilisi Yosun Güreli’yi arabaya bindirmesinin ardından genç bir muhabirin sorduğu soruya karşılık ettiği korkunç küfürler bir anda onu ‘çıktığı yüksekçe yerden’ indiriverdi. O karizma fena halde çizildi...

İlişki varsa sorulur...

Muhabir çok olmayacak bir şey mi sormuş, yoo sadece “İlişkiniz nasıl gidiyor?” demiş... Anlıyorum magazin muhabirlerinin ısrarlı takiplerine, kendilerinde “en özel soruları sorma hakkı” görmelerine karşı sanatçılar son aylarda toplu bir tepki geliştirdiler. Bazı sanatçılar bunu haklı çıkaracak olaylar da yaşamış olabilirler ama Ozan Güven’in “Ben sana kimi... diye soruyor muyum” cevabı ve çok daha ötesine varan arkası kesilmeyen hakaretleri de olacak şey değil. Ya 19 yaşındaki muhabirin de sabrı taşıp kafa göz girişseydi?
Bir kere ağzın da bir fermuarı olmalıdır ki onda olmadığını anladık. İkincisi ‘eski karizmatik’ Ozan Bey’in ‘sanatçılar gibi topluma mal olmuş kişilerin özel hayat sorularına karşı daha sabırlı olması gerektiğini bilmediğini’ anladık. Kendisini sevenlere de kötü bir örnek vermiş oldu.

Haberin Devamı

Kız arkadaşa ayıp!

Ama bir nokta daha var; Ozan Güven öfkesine kapılarak söylediği sözle ‘muhabirden çok kız arkadaşını zor duruma soktuğunu’ fark etmedi, yani kazdığı kuyuya düştü. Nasıl çıkacak bilinmez artık. Maço olacağım derken rezil de olunabiliyormuş!

KRAL’IN EN HOŞ SÜRPRiZi!

“Çok iyi hazırlanmalıyım, çok güzel olmalıyım” diye uğraşırken her zamanki gibi o törene de yiyecek faslının sonunda yetiştim, fazla nasiplenemedim. Ama Kral TV’nin 17’nci Müzik Ödülleri gecesi karnımın açlığı dışında güzel bir gece oldu. (Susuzluğu da unutmayalım, program başladıktan sonra su bile bulamadık, kuruduk, gelecek yıl suu lütfen...)
Adeta kendimi Hollywood’da Oscar Ödül Töreni’nde sandım. ‘Kırmızı halı’sından, sahne düzenine ve şıklığa kadar her şey küçük bir Oscar havasındaydı.

Haberin Devamı

Bu kadına hayranım..

Bana göre gecenin en güzel sürprizi; Müjde Ar’ın ‘annesi Aysel Gürel kılığında’ sahneye çıkıp, onun yazdığı ‘Sevdanın Son Vuruşu’ şarkısının kazandığı ‘En İyi Şarkı Sözü’ ödülünü almasıydı. Müjde Ar’ın koyu pembe peruğu ve gözlüğüyle; “Dün gece annemi rüyamda gördüm” diye başladığı konuşmasını dinlerken Aysel Gürel’i ne kadar özlediğimizi fark ettim.
Onun sıra dışı esprileri, hayata ‘bir genç kız gibi’ sarılması ve her anını keyifle yaşaması az insanda rastlanan bir özellikti. Ölümünden kısa süre önce onu Beyoğlu’nda görmüştüm, yine pire gibi koşturup duruyor, o arada kendisini tanıyanlarla ayaküstü sohbet ediyordu. Öyle enerji doluydu ki sonsuza kadar yaşayacak sanırdınız.
Şimdi şarkıları onu sonsuza kadar yaşatacak. Müjde Ar’a bu hoş sürprizle ve anlattıklarıyla bize Aysel Gürel’i hatırlattığı için teşekkürler!