Nazlı Mengi

Nazlı Mengi

nazli.mengi@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Bu sene ilk defa kışın Bodrum’a gittim, geçtiğimiz hafta sonu... Ve bugüne kadar gitmediğime çok pişman oldum. Hafta sonu Bodrum merkez çok hareketli, balıkçılar çarşısındaki Kalamata Restoran’ı tavsiye ederim, orada yemek de sohbet de harika oluyor. Gece eğlenmek isteyenler için kulüpler açık, ben Mandalin’i çok seviyorum. Cumartesi akşamı sahnede Melis Dağ vardı ve yabancı playback şarkıların üzerine canlı söylediği şarkıları orijinalinden ayırmak mümkün değildi. Half playback’i böyle hakkıyla yapmak herkesin harcı değil.

Haberin Devamı

KIŞ BODRUM’U EN GÜZEL...

Gümüşlük’te de gece hayatı kışın çok iyi. Benim merkezde olduğum akşam Off Gümüşlük’te, Ali Güven konseri varmış, haberim olmadığı için kaçırdım ama gidenler anlata anlata bitiremedi. 7/24 açık olan Club Gümüşlük’ün açık alanında bütün gece ateş yanıyor, kapalı bölümü ise çıtır çıtır şöminesiyle sıcacık bir dağ evi gibi... Haftanın belirli günleri orada da canlı müzik var, çok keyifli... Gündüz doğa yürüyüşleri yapmak, deniz kenarında gezmek, Bodrum’un mis gibi havasını solumak büyük şehrin verdiği bütün yorgunluğu alıyor. Huzurdan mayıştım yeminle! Bütün yılı Bodrum’da yaşayan şanslılardan değilseniz, benim gibi fırsat buldukça oraya kaçın derim. Kışın bir başka güzel...

KIŞ BODRUM’U EN GÜZEL...
EĞLENCELİ ALIŞVERİŞ KAÇMAZ!

Yılın son günlerini çok seviyorum, yapılan eğlenceli etkinlikler, bendeki yeni yıl coşkusunu iyice arttırıyor. Hiç kaçırmadığım ‘Zubizu Yılbaşı Alışveriş Günleri’ yarın başlıyor ve Volkswagen Arena’daki etkinlik yoğun istek üzerine beşinci senesinde üç gün sürecek. Dünyaca ünlü ve Türk markaları bir arada bulacağımız günlerde, ünlü DJ’lerin çalacağı happy hour’lardan Vogue editörleriyle sohbetlere; çiçek, yılbaşı kartı, çanta serigrafi ve peynir tadımı atölyelerine kadar keyifli aktiviteler de olacak.
Fenix, Monochrome ve Mezzaluna’nın lezzetli yemekleri katılımcıları bekliyor. Girişin ücretsiz olduğu ‘Zubizu Alışveriş Günleri’nde benim favori takı markam ‘Jour du Nil’ standına uğramayı da unutmayın. Oradan alıp taktığım küpe ve kolyeleri görüp de “Nereden aldın?” diye sormayan daha hiç olmadı!

Haberin Devamı

KIŞ BODRUM’U EN GÜZEL...
GEREK YOKTU...

Cem Davran’ın, Altın Kelebek ödül törenini sunarken Hande Ataizi’yle birlikte oynadığı ‘Ruhsar’ dizisinin jenerik müziğini duyunca, “O şarkı bana tuvalet camını hatırlatıyor” diyerek yaptığı espriye kimse gülmedi, hoş da olmadı. Rol arkadaşı Ataizi’nin ta 1999’da yaşadığı tatsız bir olayı gündeme getirmesine gerek yoktu. Oldu olacak Sevda Demirel’in “Ne dedin sen çaat!” olayını hatırlatıp bu gereksiz mevzuya tüy dikseydi bari!