Bali’yi keşfetmeye hazır mısınız?

10 Mart 2020

Endonezya deyince akla ilk gelen yer Bali mi oluyor? Endonezya'yı oluşturan birçok adadan sadece biri iken insanların neden Bali’yi tercih ettiklerini hep merak etmişimdir .

Hepimizin tatilden beklentisi,stres atma yöntemi ve dinleme tercihi farklıdır. Bazımız kültür ve tarihi yerleri gezmek ister başkaları da saatlerce denizin keyfini çıkarmak ya da aktivite dolu dağ yürüyüşleri ve su sporlarını severler. Peki bunların hepsini karşılayabiliyor mu? Bunu anlamak için bir tek yol var, o zaman hazırsanız benimle bir Bali yolculuğuna çıkmaya ne dersiniz?

Tatil planı yapmak zahmetli olsa da sonrasında yaşayabileceğim aksilikleri önlemek için araştırırım. Bütçeme uygun olarak gezilecek yerler, konaklama, ulaşım, lokantalar vs bir liste yaparım. Bali’yi gezmeden önce bunların bir kısmına göz atalım mı? 

NASIL GİDİLİR

Türkiye'den Endonezya'nın Bali Adasına direkt uçuşla 13 saat sürmektedir. Aktarmalı yolculuğu ise 15 saatten fazla sürebilir. Melbourne'da yaşadığımdan direkt uçuş ile ben 6 saate vardım.  Ngurah Rai havalimani,

Yazının Devamı