Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

'Muhteşem İkili’nin beklenen izlenme oranını almadığı ve erken final yapacağına dair yazılar çıktı. Sordum, “Nedir durum diye?” Şöyle bir yanıt aldım: “Nereden çıktı? Herhangi bir sorun yok, memnunuz.” Baktım duruma kan testi sonucuna; demir eksik ve kan şekeri yüksek gibi geldi. Takviye lazım... Bu arada diziye yeni
bir karakter gelecek, gizemli bir kadın...

‘MUHTEŞEM İKİLİ’ FİNAL Mİ YAPIYOR

Murat Yıldırım’ın dizisi

Murat Yıldırımın’ın Atv’ye yeni dizi çekeceği, hatta rol arkadaşının Hatice Şendil olduğu yazıldı. “Henüz net değil, çalışma var sadece” diye bir bilgi aldım. Yıldırım kesin mi? Anladığım kadarıyla okumalar devam ediyor. Karar buna göre verilecek. Peki ne tür bir dizi olacak? Muhtemel aile dramı gibi gözüküyor.

Efe bu sözcüğü kullanır mı?

‘Şahin Tepesi’nde Efe (Bora Kuzum) sevgilisi Ezgi’nin (Aslıhan Karalar) fotoğraf çekiminde... Ara veriliyor. Efe sıkılmış bir halde, “N’olur azad et” diyor. Ev ahalisi, Efe karakteriyle bu cümlenin uyuşmadığını, “Ya n’olur bırak gideyim” ya da “Hadi ben kaçtım” ifadelerinin daha yerinde olacağını söyledi. Eh haklılar.

‘MUHTEŞEM İKİLİ’ FİNAL Mİ YAPIYOR

KARE DONUNCA

Ne kadar çok üniversite ve ne kadar çok ‘Prof., Dr. ve Doç.’ kartvizit olduğunu anlamak için haber kanallarına bakmak yeterlidir. İşte ispatı... Habertürk’te Eren Eğilmez’in sunduğu programın altı konuğu da üniversite hocası. Yer, gök üniversite!