Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

'Yemekteyiz'in son bölümünde yarışmacılardan Sibel Hanım, kendisini şöyle tanıttı: “Ses sanatçısıyım. Dışarıda yemek yemediğim için, buraya katıldım.” Önüne gelen tabağa bakan, ucuna değerken çekinen, bir görüntüsü vardı.

‘Aslında doktora gitmeli’

Bu durumdan hayli tedirgin olan programın sunucusu Onur Büyüktopçu, şöyle konuştu: “Sibel Hanım’ın durumunu algılayamadım. Dışarıda hiçbir şey yemiyor, ‘Yemekteyiz’e katılıyor. Bu huyunu atmak için sebebi var. Ben ne yapacağımı şaşırdım. İnşallah yardımcı oluruz da, bu olaydan kurtulur.
Çok zor bir şey. Onun doktorla ciddi bir terapi alması lazım.”

Haberin Devamı

Ablasında çay bile içmiyor!

Sibel Hanım, bu vesileyle ilk defa hayatında evinin dışında bir mekanda ağzına lokma koymuş. Ablasına ziyarete gittiğinde bile çay içmiyormuş.
Valla benim de bir şimşek fobim var evde, ne hale geldiğimi bir ben bilirim!

‘YEMEKTEYİZ’ VE YEMEK FOBİSİ

FUTBOLU HATIRLADI

CNN Türk’te bir futbol programı başladı ‘Gündem Spor’... Cem Yılmaz ile Uğur Meleke sunuyor.

CNN Türk’ün kanal algısı, sporla mesafeli... Kısa futbol haberleri dışında, ciddi bir programı yok. Şimdi, ilk açılışı yaptı. Uğur Meleke, futbol yorumcuları arasında ‘ciddi yorum yapan’ ender isimlerden biri... Birikimiyle ufuk açan, ekranda her daim yeri hazır olanlardan... Bir de öyle pazarlama işi filan yapmaz. Cem Yılmaz da bu sektörün bilinen isimlerinden... Bir maçın öncesinde, sahada neler olabileceğini öğreneceğiniz bir adres... Sıkıntı şurada, kanal futbola mesafeli oldu, izleyicinin alışması epey bir zaman alır.

Demirkol düşünülmez mi?

Kanal hazır futbola kapılarını açmışken, “Acaba Mehmet Demirkol da düşünülmez mi?” dedim. Eh Fuat Akdağ da Hürriyet’e geçti hazır... Aklıma geldi, yazayım istedim.