Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Dexter’ın sevgilisi rolünü oynayan Julie Benz’in İstanbul’a gelişi bir başka bahara kaldı. Kendisine Türkiye’ye getirecek FIN Production, açıklamasında “Ülkemizde son bir haftadır yaşanan olaylar sebebiyle gezinin iptal edildi” dedi. Benz 2-8 Haziran tarihlerinde gelecekti. Kimbilir neler söylediler kendisine...

CNN TÜRK’TEKİ YEMEK PROGRAMI BU HAFTALIK YOK
Kanal, cuma akşam yayınlarında değişiklik yaptı. Buna göre 19.30’da başlayacak Taha Akyol’un ‘Eğrisi Doğrusu’ programının süresi uzatıldı. Saat 21.50’ye kadar. Daha sonra ‘Ne Oluyor?’ yani Şirin Payzın’ın programı başlayacak. ‘Lezzet Durakları’ ve ‘Sanatımızın Hatıra Defteri’ programları bu hafta iptal edildi.

‘KURTLAR VADİSİ PUSU’ FİNALDE EYLEME GİDER Mİ?
‘Kurtlar Vadisi Pusu’, bu gece sezon finalini yapıyor. Suriye üzerine çalışmalarını sürdüren Polat Alemdar’ın ülkedeki ‘flaş gelişmeler’ üzerine İstanbul’a gelmesi mümkün olamaz mı? Belki ‘son gelişmeleri’ Suriye üzerinden anlatır bize... Sürprizler de olabilir. Böyle gündem kaçar mı?

CİNE5’TE BİR PROGRAM ERKEN TATİL YAPTI, PEKİ NEDEN?
Esin Övet ve Savaş Özbey, Cine5 kanalında ‘İsmi Lazım Değil’ adında bir nevi magazin-sohbet programı yapıyor. Kanaldan şöyle bir açıklama geldi; “Son günlerde yaşanan olaylar nedeniyle yaz tatili arasına bir hafta önce girecek olup yeni sezonda izleyicileriyle buluşacaktır.”
Aslında ikisi de deneyimli gazeteciler. Yani dengeyi tutturup “Ortam bu haldeyken magazin yapılır mı?” önyargılarını kırıp yayınlarına devam edebilirdi.

Haberin Devamı

DEXTER’IN SEVGİLİSİ  GELMİYOR


‘KELİME OYUNU’DUR BU
İhsan Varol geçen gün kelime oyunları yaptı. Bir sonraki gün yayın sırasında beni de aradılar, “Bu program canlı yayınlanmadı, yoksa ‘yeni bölüm’ diye bir ibare olurdu, acaba kaldırdılar mı?” diye. Eski bölümler yayınlanacaksa da fark etmez. Hatta baştan yayınlayabilirler. ‘Kelime Oyunu’ adı üzerinde...

MAGAZİN EKLERİ, EYLEM EKİ OLDU
Cüneyt Özdemir, ‘5N 1K’da gazetelerin magazin eklerinin birer ‘eylem eki’ haline geldiğini söyledi. Dizi oyuncularımız, Tarkan, Şahan Gökbakar, Cem Yılmaz, hepsi alanda ya da sosyal medyada yer aldı. Gitmese, yazmasa laf ederler. Ajda Pekkan, Hülya Avşar gitmedi ya da ‘tweet’ atmadı diye demediklerini bırakmadılar!
Bu arada unutmayalım, polisin gazı ‘ayrım’ yapmadı. Hatta “Sizi keyifle izliyoruz” dedikten sonra gazı yollayan da oldu!

DEXTER’IN SEVGİLİSİ  GELMİYOR

Haberin Devamı

Rıza Kocaoğlu da Gezi Parkı’na giden dizi oyuncuları arasındaydı.