Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

“Erkekler ne gibidir biliyor musun? Lastik gibidir. Uzaklaşır gider ama bu arada onu rahat bıraktığın an geri gelir.” FOX’ta oynayan ‘Oğlan Bizim Kız Bizim’ filminden bir sahne. Berna (Bala Atabek) söylüyor. Ev ahalisi “Valla doğru” dedi.

‘ONDAN İYİ AŞIK OLUR’

Ev ahalisi, “Hep kadınlar savaşıyor bizim dizilerde erkekler için. Biraz da erkekler savaşsın” dediği dizi ‘Hayat Şarkısı’. Oradaki Hazer karakteri Hülya’ya aşık olduğunu söyledi. “Bu adamdan iyi aşık olur” diye ikinci yorum da geldi.

HAYIR VE EVET AYNI CÜMLEDE

Haberin Devamı

Star TV’de Celal Pir, “Hayır olamaz, evet olmamalı diyeceğimiz bir olay oldu” dedi.
İki sözcük bu kadar anlamlı kullanılabilirdi.

KOYU RENK GİYME!

CNN Türk’te İlber Ortaylı, Sevil Atasoy’la program yapıyor. Koyu renk mavi ceket giymeyi seviyor hoca. Saçta kepek çok. Özellikle yakın çekimde kar taneleri gibi omzunda. Benden söylemesi.

HEP YASAK VARDI

Gülgün Feyman, Ulusal Kanal’daki programında eski TRT günlerini anlatıyordu. Anı, öykü, giysi ve olanak kelimeleri yasaklıydı. “Bunları solcular kullanır” diyorlardı. Örnek yerine örneğin, giysi yerine elbise söylensin isteniyormuş. Şimdi gülüyoruz değil mi? “Aştık bunları” diyoruz, değil mi? 20 yıl sonra bugünden yarına nelere güleceğiz kim bilir? Güleceğiz de...

ZATEN OYNUYORLAR

Hapoel-Beşiktaş maçı öncesi A Spor’da bir haber vardı. “Devre arasında transfer edilen Mitroviç ve Babel, teknik direktör Şenol Güneş’in görev vermesi halinde siyah beyazlı formayla ilk Avrupa Kupası maçlarına çıkacak.” Sonra,“Beşiktaş’ın 11’i şöyle” diye takımı saydılar. Mitroviç ve Babel takımda zaten!

KARE DONUNCA

ZAHİDE YETİŞ HALLERİ


Her şey, her yerde...
Hocam bidon ile ne yapacak?