Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

SÜPER LİG’DE BÖYLE BİR TAKIM VAR MI
beIN SPORTS’ta bu hafta oynanacak maçlarla ilgili tahmin yapılıyor. Dikkatimizi çekiyor ‘İstikbal Mobilya’ diye bir takım... Süper Lig’de bu isimde bir takım var mı? Yok... Kulübün adı Kayserispor... Mobilya markası sponsor olunca, öncelik ona verilmiş, koca tarihi olan Kayserispor’a yer kalmamış. Ev ahalisi, bir noktayı daha yakaladı ve şöyle dedi: “Diğer sponsorlu takımlarda böyle olmamış. Hatta adı en uzun ‘Büyükşehir Belediye Erzurumspor’ bile sığdırılmış. Kayseri’ye büyük haksızlık.”

Bir daha amigoluk yapmadı!
Sarıyer-Kastamonuspor FF 2. Lig Play-Off Çeyrek Final ilk maçı, TRT Spor’da canlı yayınlandı. Yusuf Ziya Öniş Stadı... Nereden hatırlıyoruz? ‘Çarpışma’dan... Hani amigoydu Kadir (Kıvanç Tatlıtuğ). Bu stadı bütün Türkiye tanıdı. Ev ahalisi sordu: “Sonra bir daha bu stada dönmedi Kadir?” Hüzünlü bir anıydı, kızını ve eşini bombalı saldırıda kaybetmişti.
Senaryo bir kere daha onu buralara getiremez miydi?

Haberin Devamı

Okan biraz daha pas verse
Okan Bayülgen, yeniden ekranda. TV 100 kanalında... “Hoş geldin” dedik ve ev ahalisiyle izlemeye koyulduk. ‘Muhabbet Kralı’ bölümündeydik. Bir süre sonra konuklardan çok Bayülgen’in konuştuğu yönünde bir görüş belirdi ev ahalisinde. Okan’ın bir nebze daha topu kendinde az tutup, konuklara pas atmasında fayda var.

Beatles’ın şehri...
Şampiyonlar Ligi yarı final karşılaşması; Liverpool-Barcelona... İspanya’da üç gol yiyen Liverpool, kendi sahasında dört attı ve final hakkını aldı. TRT Spor’da Liverpool şehri konuşuluyor. Erbatur Ergenekon en güzel tasviri yaptı; “Beatles’ın şehri, güzel olmaz mı?”