Gündem YDS başvuruları başladı! 2018 YDS İlkbahar Dönemi başvuruları nasıl yapılır?

YDS başvuruları başladı! 2018 YDS İlkbahar Dönemi başvuruları nasıl yapılır?

08.02.2018 - 10:10 | Son Güncellenme:

YDS başvuruları başladı. ÖSYM, YDS başvuru işlemlerini 7 Şubat 2018 tarihinde başlattı. Aday İşlemleri Sistemi üzerinden yapılacak olan 2018 YDS İlkbahar Dönemi başvuruları için başvuru ücreti 100 lira. Peki YDS başvurusu nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

YDS başvuruları başladı 2018 YDS İlkbahar Dönemi başvuruları nasıl yapılır

ÖSYM tarafından düzenlenen Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2018-YDS İlkbahar Dönemi) başvuruları, 15 Şubat'a kadar alınacak.

Haberin Devamı

ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 2018-YDS İlkbahar Dönemi 1 Nisan 2018'de yapılacak.

Sınava başvurular, bugünden itibaren 15 Şubat'a kadar alınacak. Adaylar, başvuru işlemini yaptıktan sonra başvuru süresi içinde sınav ücretini ödeyerek başvurularını tamamlayacak.

Adayların başvuru sürecinde 2018-YDS İlkbahar Dönemi Kılavuzu'nu incelemeleri gerekiyor.

YDS BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

2018 İlkbahar YDS başvurusunu ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr/ resmi internet adresinden veya linke yapabilirsiniz. Buradan başvuru yapan adaylar ÖSYM'nin ödeme işlemleri bölümden sınav ücretini ödemesi halinde başvuru kabul edilecek.

YDS BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

2018 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (İlkbahar Dönemi) başvuru ücreti 100 lira.

Haberin Devamı

Ödeme Yerleri: Akbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Albaraka Türk Katılım Bankasının tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Finansbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Türk Ekonomi Bankası’nın tüm şubeleri ve internet bankacılığı; Halkbank ATM, internet bankacılığı ve şubeler; Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM’den ücret yatırılmaz.); ÖSYM Kartlı Ödeme Sistemi (https://odeme.osym.gov.tr/)

YDS NE ZAMAN YAPILACAK?

"2018 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2018-YDS İlkbahar Dönemi) 1 Nisan 2018 tarihinde uygulanacaktır.

YDS BAŞVURU KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ...

YDS BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ...