Gündem Yeditepelilerin tercihi Milliyet

Yeditepelilerin tercihi Milliyet

12.03.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

İstanbul Yeditepe Üniversitesi öğrencileri, ‘En iyi’leri belirledi. Milliyet ‘Yılın En İyi Gazetesi’ seçilirken, ‘Üç Adam’ da ‘En İyi Eğlence Programı’ oldu.

Yeditepelilerin tercihi Milliyet

“Yeditepe Üniversitesi Hayalimi Paylaş Topluluğu” tarafından gerçekleştirilen anketler sonucunda 2014 yılının ‘En’leri belli oldu. Sanat, spor, basın ve internet kategorilerinde ödüle layık görülen isimler, önceki akşam Yeditepe Üniversitesi’nde ödüllerini aldı. Ödül gecesinden elde edilen 17 bin 250 TL ile 7 çocuğun dileği gerçekleştirilecek.
Sunuculuğunu Burçin Şimşek ve Serhan Başbahçıvan’ın üstlediği gece renkli anlara sahne oldu. Geceden ‘En İyi Eğlence Programı’ dalında ödül alarak ayrılan Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’lı ‘3Adam’ neşeli halleriyle ilgi çekti.

Haberin Devamı

“Bir kızım olacak”
Ödül töreninin ilk ödül alan sanatçısı Gökhan Türkmen’in keyfi bir hayli yerindeydi. Ödülünü gecenin sunucusu Serhan Başbahçıvan’dan alan Türkmen, “Arkadaşlar bu gece çok mutlu oldum. Gerçekten çok heyecanlıyım ve bir kızım olacak” sözleriyle yakın zamanda dünyaya gelecek olan bebeğinin cinsiyetini hayranlarıyla paylaştı.
Yeditepeliler tarafından ‘Yılın En İyi Gazetesi’ kategorisinde ödüle Milliyet Gazetesi layık görüldü. Ödülü, Yeditepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Aydın’ın elinden Milliyet ailesi adına gazetemizin Yayın Koordinatörü Ercüment Erkul aldı.

EN İYİLER

EN İYİ MÜZİK GRUP Gece
EN İYİ ARANJÖR Doğukan Manço
EN İYİ DİZİ Kardeş Payı
EN İYİ KOMEDİ SANATÇISI Şinasi Yurtsever-Ayhan Taş
EN İYİ GAZETE Milliyet
EN İYİ YAZAR Mario Levi
EN İYİ ERKEK OYUNCU Barış Kılıç-Güllerin Savaşı
EN İYİ KADIN OYUNCU Özge Gürel-Kiraz Mevsimi
EN İYİ EĞLENCE PROGRAMI Üç Adam
EN İYİ ERKEK ŞARKICI Gökhan Türkmen
EN İYİ ERKEK SPORCU Semih Kaya ( Kültür ve Spor Müdürü Vahit Zorlu’dan ödülü aldı)