Gündem Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 12 Ekim Yemekteyiz birincisi o isim oldu...

Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 12 Ekim Yemekteyiz birincisi o isim oldu...

12.10.2018 - 19:11 | Son Güncellenme:

Yemekteyiz'de haftanın birincisi belli oldu. Son akşam Sevda Hanım'ın masasına konuk olan yarışmacılar arasında eleştiriler ve tartışmalar yarışmaya damga vurdu. Yemekteyiz'de bu hafta verilen punlar yarışmacı Onur Büyüktopçu'yu bile şaşırttı. Peki Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu?

Yemekteyizde kim birinci oldu 12 Ekim Yemekteyiz birincisi o isim oldu...

Yemekteyiz'de kıyasıya rekabet devam ediyor. Bu haftanın yarışmacılar Uğur Konyar, Melek Aydın, Yavuz Şener, Bilal Türen ve Sevda Yağcı'nın arasında yaşanan rakabette bu haftada sona gelindi. Haftanın finalinde Onur Büyüktopçu tarafından verilen puanlarla haftanın birincisi açıklandı. Buna göre haftanın birincisi Sevda Hanım olurken Kalan üç yarışmacı haftanın ikincisi olurken Haftanın birincisi ise belli oldu.

Haberin Devamı

YEMEKTEYİZ'DE HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Yemekteyiz'de haftanın son yarışmacısı Sevda Yağcı'nın evine konuk olan yarışmacılar arasında eleştiriler ve ikili kavgalar haftaya damga vurdu. Uğur Hanım Sevda Hanıma 2 puan verirken Bilal Bey 3 paun verdi. Melek Hanım'da Sevda hanıma 3 paun verirken Yavuz Bey'de Sevda hanıma 3 puan verdi ve Onur bey hariç 11 puan topladı.

HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Yemekteyiz'de haftanın birincisi Onur Büyüktopçu'nun verdiği puanlarla belirlendi. Buna göre Yemekteyiz'de haftanın birincisi ve 10 bin Liralık büyük ödülün sahibi 20 puan toplayan Melek hanım oldu. Onur Büyüktopçu Melek Hanım'a verdiği 8 puanla onun büyük ödüle ulaşmasına yardımcı oldu.