Gündem Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim olacak? 12 Ekim Yemekteyiz finali

Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim olacak? 12 Ekim Yemekteyiz finali

12.10.2018 - 13:43 | Son Güncellenme:

Yemekteyiz'de bu haftanın birincisi kim olacak? TV8 ekranlarında yayınlanan sevilen yarışma programı Yemekteyiz'de bu haftanın birincisi kim olacak? Bu akşam gerçekleşecek olan son davette Sevda hanıma konuk olacak yarışmacılar değerlendirmelerin ardından sunucu Onur Büyüktopçu'nun kararı ile haftanın birincisi açıklanacak? Peki Yemekteyiz'de kim birinci olacak?

Yemekteyizde haftanın birincisi kim olacak 12 Ekim Yemekteyiz finali

TV8'in sevilen yarışması Yemekteyiz'de bu hafta kim birinci olacak? Onur Büyüktopçu'nun sunumu ile Yemekteyiz bu akşam 16.00 'da TV8'de...

Haberin Devamı

YEMEKTEYİZ 12 EKİM YARIŞMACILARI

UĞUR KONYAR

Birinci gün yarışmacısı olan Uğur Konyar 42 yaşında ev hanımı. Aslen Amasyalı. 22 yıllık evli ve üç çocuğu var. Yıllarca havalimanında güvenlik görevi olarak çalıştıktan sonra işini bırakmış.

MELEK AYDIN

İkinci gün yarışmacısı olan Melek Aydın 42 yaşında ev hanımı. Karabüklü 18 yıllık evli iki çocuğu var. Ankara'da yaşıyor. Yemekteyiz'e katılmak için İstanbul'a gelmiş.

YAVUZ ŞENYER

Üçüncü gün yarışmacısı olan Yavuz Şenyer 38 yaşında Trabzonlu. Bekar olan yarışmacı yarışma için İstanbul'a geldi. Gemicilik yapıyor.

BİLAL TÜREN

Dörtdüncü gün yarışan Bilal Türen 33 yaşında Mardinli ve Sigortacı. 1buçuk yıllık evli olan yarışmacı konservatuvar mezunu. Müzik sektöründe hayalindeki çıkışı yapamadığı için sigortacı olmuş.

Haberin Devamı

SEVDA YAĞCI

Final günü yarışacan Sevda Yağcı 40 yaşında. Ressam ve Kalıcı Makyaj uzmanı. Rizeli. Psikolojiye çok meraklı.