Teknoloji Yeni 3 Adet Apple Watch Reklamı Yayımlandı

Yeni 3 Adet Apple Watch Reklamı Yayımlandı

07.10.2015 - 14:57 | Son Güncellenme:

Yeni Apple Watch reklamları, akıllı saatlerin daha iyi yapabildiği işlemler üzerine kurgulanıyor. Ve oldukça keyifli işler ortaya çıkıyor. Akıllı saatler aslında akıllı telefonlarda yapılması zor olan şeyleri daha da kolaylaştırmak...

Yeni 3 Adet Apple Watch Reklamı Yayımlandı

Yeni Apple Watch reklamları, akıllı saatlerin daha iyi yapabildiği işlemler üzerine kurgulanıyor. Ve oldukça keyifli işler ortaya çıkıyor. Akıllı saatler aslında akıllı telefonlarda yapılması zor olan şeyleri daha da kolaylaştırmak için hayatımızdalar. Kalp ritmini kontrol etme, mobil ödemeleri yapma ve elleri dolu insanlar için navigasyon görevi bunlardan bir kaç tanesi. Apple bu senaryoları yeni Apple Watch reklamlarında kullanmak için harekete geçti. Akıllı saatlerin eksi yönleride yok değil. Bunlardan bir tanesi tam bir şeyin ortasındayken bildirim gelmesi olabilir. Apple bunun Date adını verdiği reklamda aslında güzel bir şey olabileceğini dile getiriyor. Birbirinden farklı 6 tane reklam var ve bunlardan her bir tanesi akıllı saatin kullanışlı olabileceği senaryoları işliyor.

Haberin Devamı

Oldukça kullanışsız olan Android Wear’ın yanı sıra Apple Watch’un reklamları da hala daha konuya pek alışkın olmayan tüketicileri kendisine çekmeye çalışıyor. Ride adı verilen video harika renklerden ve geometrinin bir araya gelmesini işlerken Sprinkle isimli reklam ise oldukça kolaylık sağlayacak Apple Watch’un Apple Pay özelliğini anlatıyor.