Oyun Dunyasi Yeni Call of Duty Oyunu Geliyor

Yeni Call of Duty Oyunu Geliyor

29.03.2016 - 14:42 | Son Güncellenme:

Infinity Ward firmasının sevilen oyun serisi Call of Duty‘nin yeni oyunu için haberler var. Modern Warfare, Ghost, Black Ops ve Advanced Warfare gibi farklı alt seriler çıkaran seri en son geçen yılın Kasım ayında Call of Duty Black Ops 3 ile oyunseverlerle buluşmuştu. Eğer söylentiler doğru ise serinin yeni oyunu uzay temalı olacak. Black Ops […]

Yeni Call of Duty Oyunu Geliyor

Infinity Ward firmasının sevilen oyun serisi Call of Duty‘nin yeni oyunu için haberler var. Modern Warfare, Ghost, Black Ops ve Advanced Warfare gibi farklı alt seriler çıkaran seri en son geçen yılın Kasım ayında Call of Duty Black Ops 3 ile oyunseverlerle buluşmuştu.

Haberin Devamı

Eğer söylentiler doğru ise serinin yeni oyunu uzay temalı olacak. Black Ops 3 ve Advanced Warfare oyunları ileri teknoloji temalarına değinmişti ancak yeni oyunun ağırlıklı olarak bilim kurgu içerikli olacağı ve uzak gelecekte geçeceği rivayet ediliyor.

Bu ayın başında Activision E3‘e katılmayacağını ancak yeni oyunlarını Sony‘nin standında duyuracaklarını açıklamışlardı. Görünüşe göre en kesin bilgiye Haziran ayında ulaşacağız.

Yazarlar