Gündem Seven Ne Yapmaz' ın ilk bölüm fragmanında düğün günü gelin terk ediliyor!

Seven Ne Yapmaz' ın ilk bölüm fragmanında düğün günü gelin terk ediliyor!

14.08.2017 - 14:28 | Son Güncellenme:

Yeni dizi Seven Ne Yapmaz'ın ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Safranbolu'dan İstanbul'a uzanan romantik bir aşk hikayesinin anlatıldığı yeni dizi Seven Ne Yapmaz ATV ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Henüz yayın saati ve günü belli olmayan dizinin başrollerini ise Yusuf Çim ve Seren Şirince paylaşıyor.

Seven Ne Yapmaz ın ilk bölüm fragmanında düğün günü gelin terk ediliyor

ATV'nin yeni yaz dizisi projelerinden Seven Ne Yapmaz'ın ilk bölüm tanıtım fragmanları yayınlandı. Nikah günü terk edilen Nazlı'nın Safranbolu'dan İstanbul'a intikam ateşiyle yanıp tutuşarak gitmesi ve sonrasında yaşanılan olayları keyifli şekilde izleyeceğimizin garantisinin verildiği dizi çok yakında izleyiciyle buluşacak. Yeni bir can gelen ATV, bakalım reytinglerde Seven Ne Yapmaz ile listenin başına oturabilecek mi, bekleyip göreceğiz..

GENEL HİKAYE

Uçarı, çapkın, yakışıklı Ozan Ekinsoy, Türkiye'nin büyük holdinglerinden Ekinsoy Holding'in veliahtıdır. Fakat yaptığı büyük bir hata nedeniyle babası Orhan tarafından köye gönderilerek cezalandırılır. Ozan memlekette, o güne kadar tanık olmadığı saf bir yüreğe ve güzelliğe sahip Nazlı'yla karşılaşır. Annesiz ve babasız büyüdüğü halde yaşadığı köyün gözbebeği olan Nazlı, kendi ayakları üstünde durmayı başarabilen, cesur ve güzel bir genç kadındır. Ozan Nazlı'nın bu sahiciliğinden çok etkilenir ve Nazlı'ya karşı kendisinden hiç beklemediği duygular beslemeye başlar; Nazlı'ya bir anda aşık oluvermiştir. Nazlı da frameborder="0" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/jORLPct_bRo" width="560">

OYUNCU KADROSU

YUSUF ÇİM (OZAN)

26 Eylül 1991 İstanbul doğumlu genç oyuncu aynı zamanda türk pop şarkıcısı ve mankendir. 2011 yılında katıldığı Best Model Of Turkey yarışmasında 1. olmuştur. 3 çocuklu bir ailenin en küçük ferdidir. İstanbul Arel Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümü mezunudur. Kumral saçlı ve 1.88 boyundadır. Çilek Kokusu dizisindeki performansıyla genç kızların sevgilisi haline gelmiştir. Ezra ve Çilek Kokusu'nda rol almıştır.

Seven Ne Yapmaz ın ilk bölüm fragmanında düğün günü gelin terk ediliyor

SEREN ŞİRİNCE (NAZLI)

1 ocak 1988 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu ilk dizi deneyimini Aşk Emek İster ile yaşamıştır. Güzel oyuncu 1.60 boyunda ve 55 kilodadır. Saç rengi ve göz rengi kahverengidir ayrıca oğlak burcudur. İlişki Durumu Karışık dizisinde Ayşegül karakteri ile yıldızı parlamış herkes tarafından tanınmıştır.

Seven Ne Yapmaz ın ilk bölüm fragmanında düğün günü gelin terk ediliyor