Teknoloji Yeni iPhone Kablosuz Kulaklık İle Gelebilir

Yeni iPhone Kablosuz Kulaklık İle Gelebilir

11.08.2016 - 14:38 | Son Güncellenme:

Bir çok akıllı telefon kullanıcısı spor yaparken ya da araba kullanırken kablosuz kulaklık tercih ediyor ve sonunda iPhone bu kullanıcılara istediklerini verecek gibi duruyor.

Yeni iPhone Kablosuz Kulaklık İle Gelebilir

Apple’ın yeni iPhone modeli ile 3.5mm kulaklık girişini iptal etmesi kuvvetle muhtemel. Geriye iki seçenek kalıyor. Lightning girişli kulaklık ve kablosuz kulaklık. Kablosuz kulaklık ile çok fazla bir dinleme kalitesi elde etmeyi kimse beklemiyor ancak zaten Hi-Fi müzik tutkunlarının kendi kulaklıkları bulunuyor.

Haberin Devamı
Çok Seçenek Var

Yeni telefonun kutusunun içinde ne çıkacağını kimse bilmiyor ancak 5 farklı alternatif bulunuyor. Kablosuz kulaklık, kablosuz kulakluk ve lightnin adaptör, lightning kulaklık, lightning kulaklık ve lightning adaptör ve son olarak 3.5 mm kulaklık ile lightning adaptör. Bu sonuncusu biraz düşük bir ihtimal.

Apple özellikle Beats‘i satın aldıktan sonra 5S modeli ile çıkardığı Earpod kulaklıkları gerçekten oldukça kaliteli. Özellikle bir önceki vasat kulaklıklarını düşünürsek. Belki aynı sıçramayı bu sene de görürürüz.