Kültür Sanat Yeni "Joker" filmi geliyor

Yeni "Joker" filmi geliyor

23.08.2017 - 10:55 | Son Güncellenme:

Usta yönetmen Martin Scorsese'nin yapımcılığında yeni bir Joker filmi geliyor. Filmin yönetmen koltuğunda Todd Phillips oturacak.

Yeni Joker filmi geliyor

Çizgi roman ve sinema dünyasının en popüler kötü adamlarından Joker, beyaz perdeye geri dönüyor. Son olarak Suicide Squad'da Jared Leto tarafından canlandırılan karakter, bu kez bireysel filmi ile sinemaseverlerin karşısına çıkacak. Deadline'ın haberine göre Warner Bros ve DC, Joker'in orijin (Joker olma) hikayesini anlatacak yeni bir film için hazırlıklara başladı.

Haberin Devamı

Usta yönetmen Martin Scorsese'nin yapımcılığını üstlendiği yeni Joker filminin senaryosunu Todd Phillips (The Hangover, War Dogs) ve Scott Silver (8 Mile, The Fighter) kaleme alacak. Son filmi War Dogs ile övgü toplayan Phillips aynı zamanda filmin yönetmenliğini de üstlenecek.

Bu yeni Joker filmi DC sinematik evreninin parçası olmayacak. Film, Warner Bros'un henüz ismini açıklamadığı yeni bir departmanın ilk projesi olacak. Bu yeni departman, DC sinematik evreninde bağımsız, münferit hikayelerin anlatıldığı filmler çekecek. Böylece DC çizgi romanlarından farklı hikayeler anlatılabilecek ve Joker gibi sevilen karakterler farklı aktörler tarafından canlandırılabilecek.

Sonuç olarak Jared Leto, DC sinematik evreninin gelecek filmlerinde Joker rolüyle geri dönerken, hazırlanan bu bireysel Joker filminde sevilen karaktere başka bir aktör hayat verecek.