Teknoloji Yeni Kindle Paperwhite Satışta!

Yeni Kindle Paperwhite Satışta!

18.06.2015 - 09:40 | Son Güncellenme:

Son olarak Kindle Voyage'ı tanıtan Amazon, orta seviye e-kitap okuyucusu Paperwhite'ı da güncellediğini duyurdu. Bundan önce iki farklı versiyonu bulunan Paperwhite, üçüncü versiyonuna kavuşmuş oldu böylece. Yeni Paperwhite, 6" boyutunda 300ppi bir...

Yeni Kindle Paperwhite Satışta

Son olarak Kindle Voyage'ı tanıtan Amazon, orta seviye e-kitap okuyucusu Paperwhite'ı da güncellediğini duyurdu. Bundan önce iki farklı versiyonu bulunan Paperwhite, üçüncü versiyonuna kavuşmuş oldu böylece. Yeni Paperwhite, 6" boyutunda 300ppi bir ekrana sahip. Bu da metnin, bir önceki jenerasyona göre iki kat daha keskin olmasını sağlıyor. Bu da, özellikle uzun süreli okumalarda gözlerin daha az yorulmasını sağlayacak bir şey. Ne kadar keskin görüntü, o kadar konforlu kullanım. Değişen dokunmatik ekran haricinde yeni Paperwhite, eskisine oldukça benziyor. Görülen en büyük değişiklik, ön yüzde bulunan "Kindle" logosunun koyulaşması olmuş. Onun haricinde boyut ve tasarım konusunda herhangi bir değişim göze çarpmıyor.

Haberin Devamı

Hatta cihazın ağırlığı da bir önceki jenerasyonla aynı tutulmuş. Piksel yoğunluğunun artırılması, haftalarca dayanan pil ömrününün olmumsuz etkilenmesinin de önüne geçmiş. Kindle Paperwhite 3'le birlikte gelen önemli özelliklerden biri de, Amazon'un kendi fontu olan "Bookerly". E-ink ekranlar için özel olarak tasarlanan bu font, Amazon'a göre okuma konforunu artıran bir diğer şey. Ön siparişe açılan yeni Kindle Paperwhite, 119$ ve 139$'lık fiyat etiketleriyle 30 Haziran'da piyasada olacak. Bir önceki Kindle Paperwhite'ın incelemesine şuradan ulaşabilir, Son tanıtılan Amazon Kindle Voyage'ın videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz. Buyrun: