Teknoloji Yeni MacBook Air Modelleri İçin Geri Sayım Başladı!

Yeni MacBook Air Modelleri İçin Geri Sayım Başladı!

01.12.2015 - 11:02 | Son Güncellenme:

Teknoloji dünyasında önemli bir yere sahip olan WWDC, gelecek yıl pek çok önemli yeni cihazın duyurulmasına ön ayak olacak. Bunlardan biriyse yeni Macbook Air... Şu sıralar daha çok iPhone 7...

Yeni MacBook Air Modelleri İçin Geri Sayım Başladı

Teknoloji dünyasında önemli bir yere sahip olan WWDC, gelecek yıl pek çok önemli yeni cihazın duyurulmasına ön ayak olacak. Bunlardan biriyse yeni Macbook Air... Şu sıralar daha çok iPhone 7 ile anılan Apple, aslında bilgisayar sektöründe de önemli ölçüde varlık gösteren bir firma. Düzenli bir şekilde cihazlarını yenileyen ve bir üst modeller ile birlikte farklı özellikleri müşteriler ile buluşturan Apple, gelecek yıl düzenlenecek olan WWDC etkinliğinde ise yeni MacBook Air modellerini tanıtabilir. 6 Haziran 2016'da gerçekleşecek olan World Wide Developer Conference, belirtilenlere göre Apple'ın yeni MacBook Air modellerini tanıtacağı bir ana ev sahipliği yapacak.

Haberin Devamı

Dedikodular, firmanın çoktan hazırlıklara başladığını ve yeni bir MacBook Air ile karşımıza çıkacağını doğrular nitelikte. Elbette elimizde resmi bir bilgi yok, bu nedenle kesin konuşmamakta fayda var. Dahili bileşenler ile birlikte tamamen yeni bir dizayna sahip olması beklenen yeni MacBook Air modelleri, ayrıca 11 inçlik bir seçeneği de bünyesinde barındıracak. Daha fazla detayın önümüzdeki günlerde paylaşılması bekleniyor.