Otomobil Yeni Mercedes A-Serisi sedan tanıtıldı

Yeni Mercedes A-Serisi sedan tanıtıldı

26.07.2018 - 16:54 | Son Güncellenme:

Alman merkezli Mercedes, yeni A-Serisi Sedan otomobillerine bir yenisini daha ekledi. Peki yeni Mercedes A-Serisi Sedan Türkiye'ye ne zaman geliyor?

Yeni Mercedes A-Serisi sedan tanıtıldı

Yeni Mercedes A-Serisi Sedan’ın ön yüzü, hatchback modelle neredeyse birebir aynı. Fakat araca yan profilden baktığınızda Coupe Sedan tasarım anlayışını rahatlıkla fark edebilirsiniz. C sütununa doğru alçalan tavan, bu tasarım çizgisinin en açık göstergesi.

Haberin Devamı

Yeni Mercedes A-Serisi sedan tanıtıldı

Aracın arka tarafına bakıldığında ise alışık olunan Mercedes şıklığının kendini gösterdiği görülüyor. Yere paralel olarak tasarlanan stoplar, oldukça modern bir görünüme sahipken, bagaj kapısı da CLA modelini fazlasıyla hatırlatıyor.

Aracın içine baktığımızda, Mercedes A-Serisi’nin modern iç mekan tasarımına sahip olduğunu görülüyor. Oldukça geniş bir yapıya sahip olan gösterge paneli, bilgi-eğlence sistemi ile bütün bir yapıya sahip.

Yeni Mercedes A-Serisi sedan tanıtıldı

Mercedes A-Serisi Sedan, A200 modelinde 165 beygirlik 1.5 litrelik turbo beslemeli bir motor yer alacak. A180d de ise 1.6 litrelik dizel motor yer alacak. Mercedes’in yeni yakışıklısı 2019 yılında Türkiye'de satışa sunulacak.