Teknoloji Yeni Need For Speed ‘e Hazır Mısınız? Geliyor…

Yeni Need For Speed ‘e Hazır Mısınız? Geliyor…

21.05.2015 - 16:35 | Son Güncellenme:

Konu, oyun ve araba olunca akıllara gelen ilk isimlerden biri olan Need For Speed ‘in yeni oyunu EA Games tarafından müjdelendi. Uzun ...

Yeni Need For Speed ‘e Hazır Mısınız Geliyor…

Konu, oyun ve araba olunca akıllara gelen ilk isimlerden biri olan Need For Speed ‘in yeni oyunu EA Games tarafından müjdelendi. Uzun süredir dedikodudan ibaret olan EA Games’in efsanevi oyunlarından biri olan Need For Speed ‘in yeni oyunu EA’nin resmi twitter hesabı üzerinden müjdelendi.Oyunun içeriği konusunda birçok söylenti olmakla birlikte geçtiğimiz günlerde yayımlanan karanlık bir görsel ile sokak yarışlarına döneceğimiz EA Games tarafından sinyal verilmişti. Bugün gelen paylaşımla birlikte oyunseverlere bir heyecan daha yaşatan EA Games şu tweet ile Need For Speed ‘in yeni oyununa dair ilk net görseli paylaştı.

Haberin Devamı

Are you ready for the next chapter? #NFS pic.twitter.com/Ms6EqQzyRN — Need for Speed (@NeedforSpeed) 20 Mayıs 2015 Yukarıda yer alan fotoğrafta görebileceğiniz gibi yine oldukça detaylı ve gerçeğe yakın grafikler bizi beklerken Speedhunters markalı tekerlekler, bize oyun içerisinde aracımızı yine modifiye edebileceğimizi sinyallerini veriyor. Çıkış tarihi ve oyun detayları hakkında henüz resmi bir açıklama olmasa da görünen o ki yeni Need For Speed için çok fazla beklemeyeceğiz.