Teknoloji Yeni Star Trek Serisine Hazır Mısınız?

Yeni Star Trek Serisine Hazır Mısınız?

04.11.2015 - 09:55 | Son Güncellenme:

Star Trek’in 50. Yıl dönümünde televizyonda yeni bir Star Trek serisi görebiliriz. Bu aralar geçmişe o kadar nur yağıyor ki insanlar bit pazarına koşabilirler. Tabii efsaneler her zaman efsane kalacak....

Yeni Star Trek Serisine Hazır Mısınız

Star Trek’in 50. Yıl dönümünde televizyonda yeni bir Star Trek serisi görebiliriz. Bu aralar geçmişe o kadar nur yağıyor ki insanlar bit pazarına koşabilirler. Tabii efsaneler her zaman efsane kalacak. Prodüktör Alex Kurtzman bilim kurgu klasiğinin yeni bir serisini televizyona getirecek. Ancak bu henüz duyum aşamasında olsa bile bugün resmi bir bilginin gelmesi bekleniyor. Kurtzman ve Orci’nin K/O Paper Products yapım şirketi tarafından yapılacak dizi CBS’te yayınlanacak. Proje aşamasında olan dizi için şu anda senarist araştırması yapılıyor. Dizi önümüzdeki sonbaharda Netflix veya Hulu gibi özel bir yayın servisinde de yayınlanabilir. 8 Eylül 1966 gününde hayatıma giren orjinal serinin 50. Yılı olacak olan 2016’da bu dizi güzel bir pazarlama başarısı yaşayabilir. Yeni Star Trek dizisi Kurtzman için ilk Star Trek projesi değil.

Haberin Devamı

2013 yılında Star Trek Into Darkness filminin yapımında da Kurtzman yer almıştı. Ayrıca 2019 yılındaki bir Star Trek projesinde de yine Kurtzman yer alıyor. CBS, Paramount Television ve Desilu Production tarafından yapılmış orjinal serilerin yayın hakkına sahip. Gene Roddenberry tarafından yaratılan seride William Shatner ve Leonard Nimoy başrollerde yer almıştı. Dizi 3 sezon ve 1966-67 yılları arasında 70 bölüm sürmüş ve bir klasik olarak yerini almıştı.

Yazarlar