Tatil Yeni yıla Kalamış manzarasında girin

Yeni yıla Kalamış manzarasında girin

11.12.2015 - 17:03 | Son Güncellenme:

Anadolu Yakası’nın en prestijli oteli olan Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, yeni yılda hafta sonlarınız için alternatif tatil paketleri sunuyor.

Yeni yıla Kalamış manzarasında girin

Şehrin merkezinde, her şeyden uzak eşsiz bir tatilin kapıları Ocak ayında da huzur veren manzaraya karşı Kalamış’ta açılacak.

Haberin Devamı

Lüks ve konforun buluştuğu Anadolu yakasının en prestijli otellerinin başında gelen Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, yeni yılda da indirimli tatil paketleriyle misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Ailenizle geçirebileceğiniz eğlenceli tatil

Ailenizle unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşamak için Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, “Aile Paketi” kapsamında Ocak ayında şehrin merkezinde unutulmaz bir tatilin fırsatı sunacak.

Paket kapsamında odaya mevsim meyvelerinden oluşan zengin bir tabak ikramı, birbiri ile ara bağlantılı deluxe odalarda konaklama, ücretsiz açık büfe kahvaltı, Shape Club’a giriş imkanı ve odadan geç çıkış hakkı dahil. (Aile paketinin oda başı fiyatı: 150 euro’dan başlayan fiyatlarla )

Haberin Devamı

İstanbul’un huzurlu noktasında sevdiklerinizle konaklayın

Modern, şık ve zarif atmosferiyle Anadolu Yakası’nın gözde oteli olan Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina’nın Ocak ayında sunduğu bir diğer paket ise “Hafta Sonu Paketi” Zengin açık büfe kahvaltı, birbirinden leziz aperatiflerin ve kokteyllerin servis edildiği Executive Lounge’a giriş, benzersiz bir deneyim sunan Blue Harmony Spa’da masaj veya cilt bakımında yüzde 15 indirim “Hafta Sonu” paketine dahil olacak. (Hafta Sonu paketinin 110 euro’ dan başlayan fiyatlarla)