Oyun Dunyasi Yeni Zombi Oyunu Geliyor

Yeni Zombi Oyunu Geliyor

17.03.2016 - 14:02 | Son Güncellenme:

Telltale Games tarafından geliştirilen ve yayımlanan The Walking Dead: Michonne‘un Episode 2 için çıkış tarihi açıklandı. Oyunun “Give no Shelter” ismiyle yayımlanacak olan ikinci bölümü 29 Mart 2016 tarihinde piyasaya çıkacak. Yayımlanan bazı bilgilere göre yeni bölümde Michonne‘un Monroe‘dan kaçışına tanık olacağız. Ayrıca serinin üçüncü ve son bölümü olacak “What We Deserve” bölümü ise önümüzdeki ay satışa sunulacak. Kısaca hatırlatmak […]

Yeni Zombi Oyunu Geliyor

Telltale Games tarafından geliştirilen ve yayımlanan The Walking Dead: Michonne‘un Episode 2 için çıkış tarihi açıklandı.

Haberin Devamı

Oyunun “Give no Shelter” ismiyle yayımlanacak olan ikinci bölümü 29 Mart 2016 tarihinde piyasaya çıkacak. Yayımlanan bazı bilgilere göre yeni bölümde Michonne‘un Monroe‘dan kaçışına tanık olacağız. Ayrıca serinin üçüncü ve son bölümü olacak “What We Deserve” bölümü ise önümüzdeki ay satışa sunulacak.

Kısaca hatırlatmak gerekirse oyunun ilk bölümü “In Too Deep” ismiyle 23 Şubat 2016 tarihinde PC, Mac, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 ve Xbox One platformları için piyasaya çıkmıştı. Oyunun iOS ve Android sürümleri ise iki gün sonra, yani 25 Şubat 2016 tarihinde yayımlanmıştı. Son olarak serinin tamamına 15$ fiyat etiketiyle sahip olabileceğinizi de belirtelim.

Yazarlar