Ankara YENİMAHALLE’NİN KALİTESİNE KATKI TOPLANTISI

YENİMAHALLE’NİN KALİTESİNE KATKI TOPLANTISI

14.03.2015 - 10:08 | Son Güncellenme:

.

YENİMAHALLE’NİN KALİTESİNE KATKI TOPLANTISI

Yenimahalle Belediyesi’nin hizmet kalitesini daha da arttırmak amacıyla çalışmalarına aralıksız devam eden Yenimahalle Belediyesi Kalite Yönetimi Sistem Temsilciliği, bu yıl 20’inci toplantısını gerçekleştirdi.
Yenimahalle Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen Yönetim Gözden Geçirme toplantısına, Yenimahalle Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Boran başta olmak üzere birim müdürleri ve semt koordinatörleri katıldı.
Kaliteli hizmeti çok önemsediklerini belirten Başkan Yardımcısı Hüseyin Boran, “Ankara’da bir numara olmak için tüm arkadaşlarımızın gerekli katkıyı sağlamalarını istiyoruz” diye konuştu.
Kalite Yönetim Sistem Temsilcisi Mustafa Sargın’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, Yenimahalle Belediyesi’nin hizmet anlayışının sürekli iyileştirilmesi için yapılması gerekenler ele alınarak 2014’te müdürlüklerin hedeflerinin gerçekleşme oranları ve 2015 hedefleri incelendi.
Yenimahalle Belediyesi’nin Ankara’da TSE belgeli ilk ve tek belediye olduğuna dikkat çeken Sargın,“Şeffaf, katılımcı, kamu yararını ön planda tutan, çevreye saygılı, her bakımdan örnek bir belediyeyiz” diyerek toplantının gündem maddelerini paylaştı.
Toplantıda ilk olarak kalite politikası çerçevesinde hedefler belirlendi. İç ve dış tetkiklerin sonuçları değerlendirilerek yapılması gerekenler konuşuldu. Kalite yönetimini etkileyecek değişiklikler belirlenerek öneriler dinlendi.