Merkez Başkan Çetin Sosyete Pazarı’nda

Başkan Çetin Sosyete Pazarı’nda

04.02.2024 - 11:45 | Son Güncellenme:

Başkan Çetin Sosyete Pazarı’nda

Başkan Çetin Sosyete Pazarı’nda

ADANA,(DHA)- ÇUKUROVA Belediye Başkanı Soner Çetin, ziyaret ettiği Sosyete Pazarı’nda ilgiyle karşılandı. Başkan Çetin, "Hemşehrilerimiz bizim nerede durmamızı istiyorsa orada duruyoruz ve durmaya devam edeceğiz" dedi.
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Yurt Mahallesi Kapalı Semt Pazarında kurulan Sosyete Pazarını ziyaret etti. Pazarın girişinde meşale, konfeti ve sloganlarla karşılanan Başkan Soner Çetin için “Soner Çetin nerede biz oradayız”, “Çukurova’nın gururu Soner Çetin” tezahüratları yapıldı. Soner Çetin’in gelişiyle halay çekip, oyunlar oynayan vatandaşlar büyük sevgi gösterisinde bulundu.
Başkan Soner Çetin, hem esnafa hayırlı işler dileğinde bulundu hem de vatandaşlarla sohbet etti. Kadınlara gül ve karanfil veren Başkan Soner Çetin, “Soner Çetin nerede biz oradayız” sloganlarına karşılık, “Bizim yerimiz belli. Biz olduğumuz yerdeyiz. Hemşehrilerimiz bizim nerede durmamızı istiyorsa orada duruyoruz ve durmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Vatandaşların halaylarına ve oyunlarına alkışlarla eşlik eden Başkan Soner Çetin, kendisine gösterilen ilgiye çok teşekkür etti.  (DHA)

FOTOĞRAFLI