Ankara 'Oyumuza sahip çıkacağız'

'Oyumuza sahip çıkacağız'

27.03.2024 - 23:36 | Son Güncellenme:

'Oyumuza sahip çıkacağız'

Oyumuza sahip çıkacağız

Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, 'Okul Sorumluları Buluşması' isimli iftar programına katıldı. Altındağ Kültür Sarayı'nda düzenlenen programda konuşan Altınok, parti teşkilatlarından ve gönüllü vatandaşlardan 31 Mart günü sandıklara sahip çıkmalarını istediklerini belirterek, "Ne kadar tanıdıklarımız, arkadaşlarımız, hemşehrilerimiz, küsen, kızan, darılan varsa onların da gönüllerini alacağız, ikna edeceğiz. İnşallah pazar günü de Ankara'nın makus talihini hep beraber değiştireceğiz. Ankara'yı Yavaş'tan kurtaracağız. Oyumuza sahip çıkacağız. Mesele hem belediye seçimleri hem 2028 seçimleri hem de güçlü büyük Türkiye'nin yoluna yürüyüş seçimleridir. Çalışmayanlara, bu ülkenin değerleriyle uzaktan yakından ilgisi olmayanlara fırsat vermeyeceğiz. Ne yapacağız pazar günü? Önce inanacağız. Başarmak inanmaktan geçiyor" dedi.

'BEŞ YILIMIZ HEBA OLDU'

CHP adayı Mansur Yavaş'ı eleştiren Altınok, "Hizmeti, vizyonu olmayan, projesi olmayan, 'ben Ankara’ya hizmet etmeyeceğim' diyen Yavaş'a 'dur' diyeceğiz. Nereye göndereceğiz onu? Londra'ya göndereceğiz. Londra'da ev var nasıl olsa. Orada da FETÖ'cülerle, PKK'lılarla kol kola resimleri var. Vay dünyanın haline. Bundan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olur mu? Olmadı zaten. 5 yılımız heba oldu, 5 yılımız Ankara'mızın boş yılı oldu" diye konuştu.

'ANKARA'YI SPORUN BAŞKENTİ YAPACAĞIZ'

İftar programının ardından Gençlerbirliği Spor Kulübü'nü de ziyaret eden Altınok'un burada yaptığı konuşmada, şunları söyledi:

"Projelerimiz arasında sanayinin başkenti, ticaretin başkenti, tarımın başkenti, sporun başkenti Ankara var. Bütün federasyonlarımız burada. Yani birçok uluslararası yarışmalar var. Ankara'da yapılabilir. Şampiyonalar yapılabilir. Takımlar burada yazın, kışın, sonbaharda, ilkbaharda kamplarını yapabilir. Yani federasyonlarımıza da tesisler yapacağız. Güreş federasyonumuzun ihalesi yapıldı Keçiören'de. Bu federasyonlarımızın yeri, imkanı, sosyal tesisleri olsa Ankara uluslararası yarışmalara, turnuvalara ev sahipliği yapar. Ankara'nın böyle bir potansiyeli var. Keçiören'de birçok halı saha var bunların yüzde 99'u ücretsiz. Yani çocuklarımıza gençlerimize spor yapacakları imkanları sunmak lazım, her türlü desteği vereceğiz, lafta kalmayacak icraat yapacağız. Ankara'yı sporun başkenti yapacağız.”

Eda KOÇ-Emirhan YÜZÜGÜLDÜ/ANKARA, (DHA)