Serik Serik'te 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Serik'te 23 Nisan coşkuyla kutlandı

23.04.2024 - 13:18 | Son Güncellenme:

Serik'te 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Serikte 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- ANTALYA'nın Serik ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

İlk törende Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz tarafından çelenk konulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından tören sona erdi. İkinci tören Atatürk Caddesi'nde gerçekleştirildi. Törene Kaymakam Cemal Şahin, Belediye Başkanı Kadir Kumbul, Cumhuriyet Başsavcısı Burak Erdoğan, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Söker, CHP İlçe Başkanı Şeref Çimen, MHP İlçe Başkanı Osman Üstünmet, daire müdürleri, STK temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz yaptı.

Tören öğrenciler tarafından şiirlerin okunması, halk oyunları gösterisi, müzik dinletisi, 23 Nisan dolayısıyla düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim dallarındaki yarışmalarda dereceye girenlere Kaymakam Cemal Şahin, Belediye Başkanı Kadir Kumbul ve Cumhuriyet Başsavcısı Burak Erdoğan tarafından ödüllerin verilmesiyle devam etti. Buradaki tören öğrencilerinin tören geçişiyle tamamlandı. (DHA)

FOTOĞRAFLI