Aydın Aydın'da Büyükşehirden 3 ilçede toplam 4 mahalleye oyun parkı

Aydın'da Büyükşehirden 3 ilçede toplam 4 mahalleye oyun parkı

09.05.2024 - 13:20 | Son Güncellenme:

Aydın'da Büyükşehirden 3 ilçede toplam 4 mahalleye oyun parkı

Aydında Büyükşehirden 3 ilçede toplam 4 mahalleye oyun parkı

AYDIN, (DHA)-AYDIN'ın Yenipazar, Çine ve Bozdoğan ilçelerindeki toplam kırsal 4 mahalleye Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklar için oyun parkı ve spor aletleri kazandırıldı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Hizmet odaklı belediyecilik anlayışımız ile daha yaşanılabilir ve modern bir kent için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerde yaşayan çocukların oyun parkları yapılması istediğini yerine getirdi. Bu kapsamda Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından son olarak Yenipazar ilçesi Hacıköseler Mahallesi, Çine ilçesi Kırkışık ve Mutaflar Mahalleleri ile Bozdoğan ilçesi Pınarlı Mahallesi'ne oyun parkı ve spor aletleri yapıldı. Kırkışık Mahallesi Muhtarı Elif Doğru, çocuk parkının mahalle halkının dışarıdan gelen torunları için çok güzel olduğunu belirtip, "Parkın kadınlarımızın toplanma alanı haline gelmesi de bizim için harika bir durum" dedi.

Hacıköseler Mahallesi Muhtarı Alaattin Sarıoğlu da Yenipazar'ın 620 rakımlı, en uzak mahallesi olduklarına dikkati çekip, "Mahallemizde parke taşı döşeme ve asfaltlama işlemi yapıldı. Şimdi de oyun parkımızın yapımı tamamlandı. Emeği geçenlere teşekkür ederiz" diye konuştu.Mutaflar Mahallesi Muhtarı Mustafa Madran da mahallerine yapılan oyun parkının çocuklar ve ebeveynleri tarafından çok beğenildiğini söyledi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da hizmet odaklı belediyecilik anlayışımız ile daha yaşanılabilir ve modern bir kent için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Yazarlar