Kuşadası ‘Çocuk gözüyle doğa ve renkleri’ isimli sergi İbramaki Sanat galerisinde

‘Çocuk gözüyle doğa ve renkleri’ isimli sergi İbramaki Sanat galerisinde

13.05.2024 - 18:56 | Son Güncellenme:

‘Çocuk gözüyle doğa ve renkleri’ isimli sergi İbramaki Sanat galerisinde

‘Çocuk gözüyle doğa ve renkleri’ isimli sergi İbramaki Sanat galerisinde

KUŞADASI (Aydın), (DHA) - KUŞADASI Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi, Kuşadası İlkokulu öğrencilerinin yaptığı resimlerden oluşan 'Çocuk Gözüyle Doğa ve Renkleri’ isimli sergiye ev sahipliği yapmaya başladı. Açılışını Başkan Ömer Günel’in gerçekleştirdiği sergi, 19 Mayıs’a kadar ziyaret edilebilir.

Kuşadası İlkokulu Çocuk Kulüpleri Görsel Sanatlar Kursu öğrencilerinin farklı teknikler kullanarak hazırladıkları 'Çocuk Gözüyle Doğa ve Renkleri’ isimli sergi, İbramaki Sanat Galerisi’nde kapılarını açtı. Toplam 120 resmin yer aldığı serginin açılış kurdelesini Başkan Ömer Günel, Kuşadası İlkokulu Müdürü Muzaffer Cesur ve resim öğretmeni İlknur Teğmen birlikte kesti. Velilerin de katıldığı serginin açılışından sonra Başkan Ömer Günel, alanı dolaşarak öğrencilerin çizdiği resimleri inceledi. Daha sonraysa okul müdürü Muzaffer Cesur tarafından Başkan Ömer Günel’e teşekkür plaketi verildi. Sergi 19 Mayıs’a kadar ücretsiz olarak gezilebilir.

Serginin açılışında konuşan Başkan Ömer Günel, "İbramaki Sanat Galerisi bugün çok anlamlı ve önemli bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Sanatla uğraşan yetenekli çocuklarımızın resimlerini burada görmek benim için gurur ve mutluluk verici. Serginin hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.(DHA)

FOTOĞRAFLI