Merkez Erzincan'da gençler valiliğin iftarında buluştu

Erzincan'da gençler valiliğin iftarında buluştu

05.04.2024 - 00:17 | Son Güncellenme:

Erzincan'da gençler valiliğin iftarında buluştu

Erzincanda gençler valiliğin iftarında buluştu

Muzaffer KOŞAN/ ERZİNCAN, (DHA)- ERZİNCAN Valiliği, İl Halk Kütüphanesi sokağında yaklaşık 2 bin gence sokak iftarı düzenledi.

Erzincan İl Halk Kütüphanesi sokağında iftar hazırlıkları günün erken saatlerinde başladı. Vali Hamza Aydoğdu, iftar öncesi hazırlıkları sık sık kontrol etti. Vali Hamza Aydoğdu’nun yanı sıra Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Recep Ali Er’in de katıldığı iftar sofrasında gençlerin yanı sıra Erzincanlılar da yerini aldı. Gençlerle yakından ilgilenen Vali Hamza Aydoğdu, “Erzincan çok güzel bir gün yaşıyor. Buna da şahitlik ettiği için Kredi Yurtlar Kurulu (KYK) Genel Müdürü Recep Er beye çok teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımız ile birlikte yaklaşık 2 bin gencimizle sokak iftarında buluştuk. Dünya değişiyor. Sosyoloji değişiyor. İnsanlar değişiyor. Onun için gençlerimiz hem bugünümüz hem de yarınımız. Onlarla aynı hizada olmak, göz temasında bulunmak, onları değerli kılmak çok önemli. Her zaman şunu söylüyorum. Kalbine girmediğiniz hiçbir gencin beynine hükmedemezsiniz. Onun için gençlerle aramızda çok ciddi bir kalbi bağ kurmamız lazım. Bugün burada Erzincan’dan her kesimden arkadaşlarımız var. Bürokratlarımız var. İlimizin ileri gelenleri var. Herkese hayırlı Ramazanlar hayırlı iftarlar diliyorum. Şu gençleri görünce insanın içi açılıyor. Onlara değer vermek onları değerli kılmak hepimizin vazifesi” diye konuştu.

KYK Genel Müdürü Recep Ali Er, ise programa katılmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, “Erzincan’ı programıma almıştım. Bir iftar veya sahuru Erzincan’da öğrencilerimle yapacaktım. Böyle bir organizasyonun içinde bulundum. Burada olmaktan çok mutluyum. Valimize çok teşekkür ediyorum. Gençleri bir araya getirmiş” dedi.

İftar programına katılan gençler Vali Hamza Aydoğdu’ya gençlere verdiği değerden dolayı teşekkür etti. (DHA)

FOTOĞRAFLI