Islahiye Gaziantep’te, muhtarlarla istişare toplantısı

Gaziantep’te, muhtarlarla istişare toplantısı

29.02.2024 - 10:47 | Son Güncellenme:

Gaziantep’te, muhtarlarla istişare toplantısı

Gaziantep’te, muhtarlarla istişare toplantısı

Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep), (DHA)- GAZİANTEP’in İslahiye ve Nurdağı İlçelerinde Muhtarlarla istişare toplantısı gerçekleştirildi.

İslahiye Yeşilyurt Mahallesi’ndeki Şehit Gökhan Alıcı Çok Programlı Anadolu Lisesi çok amaçlı salonunda düzenlenen toplantıya İslâhiye Kaymakamı Mehmet Soylu, İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, AFAD İl Müdürü Mahmut Coşkun, Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hakan Şimşek, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Alkış, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Vahdet Erdoğan, Muhtarlar Derneği Başkanı Şıhmuz İzgüden ile 71 mahalle muhtarı katıldı. Muhtarların sorun ve taleplerinin dinlendiği toplantıda konuşan Kaymakam Soylu, ”Depremin yaralarını birlikte sarmaya devam ediyoruz. Hak sahipliğine dair çekilen ilk kura sonrasında hak sahibi ailelerimizi konutlara yerleşmeye başladı. Toki konutlarımız ve köy evlerimiz hızla yükseliyor. Ayrıca deprem nedeniyle hasarlı olan yapıların yıkımları devam etmektedir" dedi.

Nurdağı Kaymakamlık toplantı salonunda Kaymakam İsmail Alsancak başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya daire amirleri ve muhtarlar katıldı. Muhtarların sorunları dinlenirken, deprem sonrası TOKİ ve köy evlerinin hızla yükseldiği bilgileri paylaşıldı.

FOTOĞRAFLI