Hakkari Vali Yardımcısı Karadağ, köyleri ziyaret etti

Vali Yardımcısı Karadağ, köyleri ziyaret etti

06.02.2024 - 10:22 | Son Güncellenme:

Vali Yardımcısı Karadağ, köyleri ziyaret etti

Vali Yardımcısı Karadağ, köyleri ziyaret etti

Mehmet ÖZKAN/HAKKARİ,(DHA)-HAKKARİ Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, merkeze bağlı köyleri ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Hakkari merkeze 60 kilometre mesafede bulunan Boybeyi Köyünü ziyaret eden Vali Yardımcısı Karadağ, köy muhtarı Hamza Dalmaz ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Köyde incelemelerde bulunup vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Karadağ, daha sonra köyde yapımı devam eden taziye evinin eksikliklerinin en kısa zamanda giderileceği sözünü verdi. Sarıtaş Köyü Yusuf Kızılbuğa İlk ve Ortaokulu'nu da ziyaret eden Vali Yardımcısı Karadağ, sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti. Bağışlı Köyüne geçen Karadağ, köydeki 5 No'lu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu ziyaret ederek burada yürütülen sağlık hizmetleri ve personel durumu hakkında ilgililerden bilgi aldı.
Hakkari İl Özel İdaresi tarafından Şehit  Mehmet Ali Kaya anısına Bağışlı Köyünde yapılan halı sahada da incelemelerde bulunan Karadağ, daha sonra Akçalı Köyüne geçerek İl Özel İdaresi Şantiyesinde görevli personellere moral ziyaretinde bulundu.(DHA)
FOTOĞRAFLI