Merkez Darbukasıyla tribünden öğrencilere destek oldu

Darbukasıyla tribünden öğrencilere destek oldu

30.12.2023 - 13:35 | Son Güncellenme:

Darbukasıyla tribünden öğrencilere destek oldu

Darbukasıyla tribünden öğrencilere destek oldu

Murat ÖZELCİ/KARABÜK(DHA) – KARABÜK’ün Safranbolu ilçesinde Okul Sporları Yıldız Kızlar Voleybol il birinciliği final müsabakasında Şehit Murat Akdemir Anadolu İmam Hatip Ortaokulu ile Safranbolu Emek Ortaokulu karşı karşıya geldi. Safranbolu Emek Ortaokulu Türkçe öğretmeni Ali Osman Öztürk, maç boyunca tribünden darbuka çalarak takımına destek oldu.

Karabük Yenişehir Kapalı Spor Salonunda oynanan Okul Sporları Yıldız Kızlar Voleybol il birinciliği final müsabakasında Şehit Murat Akdemir Anadolu İmam Hatip Ortaokulu ile Safranbolu Emek Ortaokulu karşı karşıya geldi. Öğrenciler ve öğretmenler tribünleri doldurarak takımlarına destek oldular. Safranbolu Emek Ortaokulu Türkçe öğretmeni Ali Osman Öztürk, maç boyunca tribünden darbuka çalarak takımına destek oldu. Safranbolu Emek Ortaokulu kız voleybol takımı karşılaşmayı 3-0 kazanarak şampiyon oldu. Ali Osman Öztürk, okulunun şampiyon olmasının ardından da darbukasını çalarak öğrencilerinin coşkusuna ortak oldu.

Okulun kız voleybol takımının davullarının bulunmadığı için evden darbukasını getirerek destek olduğunu belirten Öztürk, “Davulumuz yok ama evde darbukamız vardı onu getirdim. Tüm öğrencilerimiz, okul idaresi ve beden eğitimi öğretmenlerimizin vermiş oldukları mücadeleyi seyirci olarak biz de katkı sağlamak istedik. Centilmenlik içinde destek olduk. Müzik kültürüm var. Zaman zaman çalarım söylerim. Kazansak da kaybetsek de bu şekilde devam edeceğiz. Dersi olmayan meslektaşlarım bu gibi etkinliklerde öğrencileriyle beraber olsunlar” dedi.(DHA)

FOTOĞRAFLI