Kayseri Hayırseverlerden emniyet teşkilatına 30 araç bağışı

Hayırseverlerden emniyet teşkilatına 30 araç bağışı

07.05.2024 - 17:00 | Son Güncellenme:

Hayırseverlerden emniyet teşkilatına 30 araç bağışı

Hayırseverlerden emniyet teşkilatına 30 araç bağışı

Samed Aydın SUN/KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ'de, hayırseverler tarafından emniyet teşkilatına bağışlanan 30 araç, polis ekiplerine teslim edildi.

Cumhuriyet Meydanında düzenlenen araç teslim törenine, Vali Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Başsavcı Habib Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Kayserispor Başkanı Ali Çamlı ve polis memurları katıldı. İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, kullandıkları araçların yaş ortalamasından bahsederek, "Göreve geldiğimde araçlarımızın yaş ortalaması 16, şehirdeki tüm araçlarımızın yaş ortalaması ise 14'tü. Hayırseverler tarafından bize gönderilecek 100 aracımızdan 30 tanesini bugün teslim aldık. İnşallah kalan 70 aracı da ilerleyen günlerde teslim alacağız" dedi.

Kayseri'de polis ekiplerinin yaptığı başarılı operasyonlara vurgu yapan Vali Gökmen Çiçek ise, "Kayseri merkezde sokaklarda daha fazla polisin görünür olmasını birlikte değerlendirdik. Yakında bütün Kayseri sokaklarında çok daha fazla emniyet personelini gördüğümüzde ayrı bir güven olacağını değerlendirdik. Araç ihtiyacı olduğunu söyleyince de birlikte çalışma yaptık" diye konuştu.

Protokol konuşmalarının ardından 30 araç dualarla polis ekiplerine teslim edildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI