Marmaris Marmaris yeni belediye hizmet binasına kavuştu

Marmaris yeni belediye hizmet binasına kavuştu

29.03.2024 - 16:09 | Son Güncellenme:

Marmaris yeni belediye hizmet binasına kavuştu

Marmaris yeni belediye hizmet binasına kavuştu

MARMARİS (Muğla), (DHA)-MUĞLA'nın Marmaris ilçesinde, belediye yeni hizmet binası törenle hizmete açıldı. Yüksek Seçim Kurulu'nun aldığı kararlar doğrultusunda sade bir törenle hizmete alınan binanın açılışında konuşan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, "Gönül isterdi ki bu hizmet binamızın açılışını tüm yurttaşlarımızla birlikte yapalım. Ancak içinde bulunduğumuz seçim süreci nedeniyle YSK'nın aldığı kararlar doğrultusunda büyük bir açılış yapamadık. Ancak mesai arkadaşlarımız ve meclis üyelerimizle bir açılış izni alabildik" dedi.

İçmeler, Merkez ve Armutalan olmak üzere kentin farklı noktalarında hizmet veren Marmaris Belediyesi'nin Datça Yolu üzerinde yapılan yeni hizmet binası bugün gerçekleştirilen törenle açıldı. Seçim yasakları nedeniyle sade bir şekilde gerçekleştirilen açılış törenine Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri ve belediye personeli katıldı. İstiklal Marşı'nın okunması ve saygı duruşuyla bulunulmasıyla başlayan törende ilk olarak Başkan Oktay'n 5 yıllık hizmet dönemini anlatan ve personelin Belediye Başkanı Oktay'a teşekkür ettiği kısa film izlendi. Ardından br konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Oktay, "Gönül isterdi ki bu hizmet binamızın açılışını tüm yurttaşlarımızla birlikte yapalım. Ancak içinde bulunduğumuz seçim süreci nedeniyle YSK'nın aldığı kararlar doğrultusunda büyük bir açılış yapamadık. Ancak mesai arkadaşlarımız ve meclis üyelerimizle bir açılış izni alabildik" dedi.

Başkan Oktay'ın konuşmasının ardından Meclis üyeleri teker teker sahneye davet edilerek yaptıkları hizmetler için teşekkür plaketi sunuldu. Toplu fotoğraf çekiminin ardından yeni bina kurdele kesimiyle hizmete açıldı. Binayı gezen meclis üyeleri son olarak meclis toplantı odasında da hatıra fotoğrafı çektirdi.(DHA)

FOTOĞRAFLI