Merkez Benim Ustam Projesi'nde öğrenciler, Başkan Özdemir ile buluştu

Benim Ustam Projesi'nde öğrenciler, Başkan Özdemir ile buluştu

09.05.2024 - 14:49 | Son Güncellenme:

Benim Ustam Projesi'nde öğrenciler, Başkan Özdemir ile buluştu

Benim Ustam Projesinde öğrenciler, Başkan Özdemir ile buluştu

Adnan ÇELEBİ/NİĞDE,(DHA)- NİĞDE Şehit Varol Tosun Ortaokulu 7'nci sınıf öğrencileri, Belediye Başkanı Emrah Özdemir ile Meslek Danışmanlığı faaliyetlerinden “Benim Ustam Projesi” çerçevesinde bir araya geldi.

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı kararı ile Mesleki Bilgi, Rehberlik ve Danışmanlık Programı çerçevesinde Şehit Varol Tosun Ortaokulu 7'nci sınıf öğrencilerine “Benim Ustam Projesi” uygulanmasına karar verildi.

Niğde Valiliği öncülüğünde, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile gerçekleştirilen proje kapsamında öğrenciler gelecekte yapmak istedikleri mesleklerle ilgili mektuplar yazmaya, mektup yazdığı mesleği icra eden meslek erbapları ile bir araya gelmeye başladı.

Belediye Başkanlığı mesleği için mektup yazan öğrenciler ile meslek erbabı Belediye Başkanı Emrah Özdemir bir araya gelerek belediye başkanlığı mesleği hakkında sohbet etti. Öğrenciler Ahmet Kerem Çölgeçen, Filiz Ekin Alpkara ve Ahmet Mert, gelecekte yapmak istedikleri belediye başkanlığı mesleği hakkında Başkan Emrah Özdemir’den bilgi edindi, tecrübelerini dinledi.(DHA)

FOTOĞRAFLI