Ladik Ladik Yamaç Paraşütü Yarışması'nda şampiyonlar belli oldu

Ladik Yamaç Paraşütü Yarışması'nda şampiyonlar belli oldu

07.06.2023 - 17:15 | Son Güncellenme:

Ladik Yamaç Paraşütü Yarışması'nda şampiyonlar belli oldu

Ladik Yamaç Paraşütü Yarışmasında şampiyonlar belli oldu

Ersin DEMİR/LADİK (Samsun), DHA-SAMSUN'un Ladik İlçesi'nde düzenlenen Uluslararası Ladik Serial XC Open Yamaç Paraşütü Şampiyonası'nda, Triple 7 isimli İran kulübü genel klasman şampiyonu oldu.

Samsun'un Ladik İlçesi'nde 1-4 Haziran 2023 tarihlerinde düzenlenen Ladik Serial XC Open Yamaç Paraşütü Şampiyonası'nın sonuçları belli oldu. Ladik Akdağ'da Genel Klasman, Kadınlar Klasmanı ve Kulüpler Klasmanı olmak üzere üç farklı kategoride yarışılan şampiyonaya, Samsun Gençlik ve spor İl Müdürü Feyzullah Dereci'nin yanı sıra, sporcuların aileleri ve vatandaşlar katıldı.

'LADİK'TEKİ BU ETKİNLİK BİR BAŞLANGIÇ'

Şampiyonada erkekler klasmanında İranlı sporcu, Erfan Attaee birinci olurken, ikinci sırayı İsviçreli Michi Schwery, üçüncü sırayı ise İranlı Masid Gharid Tazereh elde etti. Kadınlar Klasmanı'nda İsviçreli Viera Schwery birinci olurken, Samsun'lu sporculardan Elif Soylu ikinci, Gülsüm Şandağ ise üçüncü oldu. Kulüpler Klasmanı'nda ise İran kulübü Triple 7 birinciliği elde ederken, Samsun Havacılık Kulübü ikinci, Ladik Gençlik ve Spor Kulübü ise üçüncü sırada yer aldı. Ödül töreninde konuşan Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, "Ladik'te ilk kez gerçekleştirilen bu profesyonel etkinlik, bir başlangıç. İlerleyen dönemlerde daha da profesyonelleşecek. Ladik'in, yaz aylarında hava sporları, kış aylarında ise kayak sporları için önemli ve uluslararası bir spor merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI