İstanbul “YEREL ZİNCİRLER BULUŞUYOR” ORGANİZASYONU BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

“YEREL ZİNCİRLER BULUŞUYOR” ORGANİZASYONU BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

18.04.2014 - 10:22 | Son Güncellenme:

.

“YEREL ZİNCİRLER BULUŞUYOR” ORGANİZASYONU BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Türkiye Perakendeciler Federasyonu tarafından düzenlenen “Yerel Zincirler Buluşuyor” organizasyonu ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.
Bu yıl beşincisi düzenlenen “Yerel Zincirler Buluşuyor” organizasyonu “Dönüşümü Başlat Geleceği Kazan” sloganı ile 17-18 Nisan tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Türkiye Perakendeciler Federasyonu tarafından, ilki 2009 yılında düzenlenen organizasyon her yıl olduğu gibi bu yıl da perakendeci, üretici, tedarikçi ve perakende sektörüne hizmet sunanları ortak bir platformda buluşturdu. Organizasyonunun sponsorlarından Kristal İçecek ise yeni ürünleri Balsa Gazoz ve Red Line enerji içeceğini “Yerel Zincirler Buluşuyor” da tanıttı.
Fuarların üreticileri, tüketicileri ve perakendecileri bir araya getirdiğini ifade eden Kristal Kola Pazarlama ve Satış Müdürü Bayram Altuntoprak, “Biz Kristal İçecek olarak her zaman bu tür fuarlara katılmayı uygun bulduk ve birçoğuna da katıldık. Çünkü fuarlar üreticileri, tüketicileri ve perakendecileri bir araya getiriyor. Ayrıca fuarlar, yeni ürün çıktığında lansmanını yapmak ve insanların fikirlerini almak için çok uygun ortamlar” dedi.
KRİSTAL İÇECEKTEN FUARA ÖZEL YENİ ÜRÜNLER
“Yerel Zincirler Buluşuyor” fuarı için yeni gazozlar ürettiklerini ve bunların büyük ilgi gördüğünü ifade eden Altuntoprak, “Bu fuarda ilk defa yeni gazoz çeşitleri çıkardık. Frambuaz, damla sakız ve zencefil aromalı gazozları burada iki gündür ziyaretçilerimize tattırıyoruz. Çıkarttığımız farklı tatları insanlar da çok beğendiler. Zaten enerji içeceğimiz Red Line’ı biliyorlardı. Ziyaretçilerimizin ilgisinden çok memnunuz” şeklinde konuştu.
Yereldeki marketlere bu tarz fuarlar aracılığıyla ulaşmanın kolay olduğunu söyleyen Altuntoprak, “Bu fuar sayesinde Kristal İçecek kendini, müşterilerine sunma imkanı buluyor. Yeni ürünlerimizi daha fazla tüketiciye tanıtabiliyoruz” ifadelerini kullandı.
Bu kez tanıttıkları ürünlerin çok yeni olduğunu ve dünyada benzerlerinin olmadığını da dile getiren Bayram Altuntoprak, “Yeni bir zencefilli gazoz çıkarttık ve bu gazoz Türkiye’de yok. Damla sakızlı gazoz çıkarttık ve dünyada yok çok az bazı marketler ithal getiriyorlar. Biz gazozları Türk insanının damak lezzetine uygun bir şekilde yaptık. Fuardaki ziyaretçilerimiz yeni gazozlarımızdan memnun” şeklinde konuştu.