Gündem Yeşil Deniz dizisinin 58. bölüm fragmanında neler olacak?-İzle

Yeşil Deniz dizisinin 58. bölüm fragmanında neler olacak?-İzle

26.01.2016 - 09:36 | Son Güncellenme:

Yeşil Deniz dizisinde kahkaha tam gaz sürüyor. TRT'nin sevilerek izlenen dizisi Yeşil Deniz'in yayınlanan son bölümünde yine eğlence vardı. Merakla beklenen Yeşil Deniz dizisinin 58. bölüm fragmanında neler oluyor? İşte dizinin yeni bölüm fragmanı ve son bölümünde yaşananlar...

Yeşil Deniz dizisinin 58. bölüm fragmanında neler olacak-İzle

Yeşil Deniz dizisi izleyenlerine yine kahkaha dozu yüksek bir bölümle geldi. TRT'nin sevilerek izlenen dizisi Yeşil Deniz'in bu hafta yayınlanan bölümünde neler yaşandı? İşte Yeşil Deniz 57. son bölüm ve detaylar..

Haberin Devamı

Yeşil Deniz dizisinde kahkaha devam etti. TRT'nin eğlencesi bol dizisi Yeşil Deniz'in bu hafta yayınlanan bölümünde neler yaşandı? İşte Yeşil Deniz 57. bölüm ve detaylar..

YEŞİL DENİZ 58.BÖLÜM FRAGMANI - İZLE

57.Bölüm Özet
Hafize’nin rüyası gerçekleşti mi? Pazartesi sendromunu ortadan kaldıran Yeşil Deniz, kahkahanın ve hüznün adresi olmaya devam etti. Bu hafta 57. bölümüyle ekrana gelen dizide, ameliyatı gerçekleşen Hafize’nin yeniden görüp göremeyeceği merak konusu oluyor. Hafize’nin ameliyatı gerçekleşmiş, gözleri sargılıdır. Doktor ise ameliyatın başarılı geçtiğini söyler.
Süleman ile telefonda konuşan sadıçlar vakit kaybetmeden İzmir’e doğru yola çıkarken geride bekleyen herkeste büyük bir heyecan vardır. Öte yandan Üsen Hafize’nin yeniden görme ihtimaline karşılık kendi evini tadilattaymış gibi gösterecek bir usta aramaya başlar. Pala Dayı’nın bundan sonra yeğenimdir dediği Bahri ise birdenbire sokaktaki herkesten hürmet görmeye başlamıştır. Annesi ile babası arasındaki sorunları öğrenen Gonca ne yapacaktır? Arife, Zarife ve Nazife Kur’an kursu yalanını öğrenen Cemil’e nasıl bir açıklama yapacaktır? Sibel, Yakut, Safiye ve diğerleri Hafize için renkli bir karşılama hazırlarken yeniden görmek isteyen Hafize’nin rüyası gerçek olacak mıdır?