Cadde Yetenek Sizsiniz son bölümde heyecan dorukta-izle

Yetenek Sizsiniz son bölümde heyecan dorukta-izle

03.03.2015 - 13:57 | Son Güncellenme:

Eğlenceli jürisi ve şaşırtan yarışmacıları ile Yetenek Sizsiniz Türkiye dün akşam son bölümü ile ekrana geldi. 2.Tur devam etti. Kıyasıya rekabette kimler bir üst tura geçti? Yetenek Sizsiniz son bölüm detayları haberimizde...

Yetenek Sizsiniz son bölümde heyecan dorukta-izle

Yetenek Sizsiniz Türkiye jüri üyeleri Acun Ilıcalı, Eser Yenenler, Murat Boz ve Özgü Namal’ın performans değerlendirmeleri ve yarışmacılarla yaşadıkları diyaloglarla “Yetenek Sizsiniz Türkiye”Çarşamba akşamı ekranlarınıza geliyor. İzleyenleri her hafta olduğu gibi eğlence dolu dakikalar yaşandı.

Haberin Devamı

Geçen hafta yayınlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye’de; Ahmet Altın çocukluğumuzun vazgeçilmezi köpük balonlarla harikalar yarattı ve stüdyodaki seyircilerden %83 evet oyu almayı başardı. Başka bir performans sonrasında ise Özgü Namal kendisine çiçek getiren minik hayranıyla büyük mutluluk yaşadı.

YETENEK SİZSİNİZ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yetenek Sizsiniz Türkiye’de stüdyodaki izleyicilerin oylaması ile yarı finale kalma şansını yakalamaya çalışan yarışmacılar, en iyi performanslarını sergilemek için mücadele edecek.“Yetenek Sizsiniz Türkiye” Çarşamba akşamı TV8’de!

Geçtğimiz haftanın yarışmacılarından Yunus Karaca gerek anlatış tarzı gerek verdiği doğal tepkilerle jüriyi de salonu da gülme krizine soktu. Yunus Karaca seyirci oylamasından yüzde 92 oy aldı. İşte Yunus Karaca'nın jüriyi kahkahaya boğduğu o anlar: