Gündem Yeter dizisi 32. yeni bölüm fragmanı izleyici ile buluştu

Yeter dizisi 32. yeni bölüm fragmanı izleyici ile buluştu

20.10.2016 - 12:34 | Son Güncellenme:

ATV'nin heyecan dolu dizisi Yeter dün akşam 31. son bölümü ile ekrana geldi. Perşembe akşamlarının sevilen dizisi 32. yeni bölüm fragmanını da son bölümün ardından yayınladı. Yekta ailesinin yaşadığını öğrenir. İşte Yeter dizisinden merak edilenler..

Yeter dizisi 32. yeni bölüm fragmanı izleyici ile buluştu

Yapımcılığını Koliba Film'in üstlendiği Yeter 31. bölüm yayınlandı. Perşembe akşamları ekrana gelen Yeter dizisinin başrollerinde Yurdaer Okur, Pelin Karahan, Ekin Türkmen, Hazım Körmükçü, Wilma Elles, Cenk Torun, Tolga Evren yer alıyor. Bu akşam ekrana gelecek olan Yeter 31. son bölümünde Aylin abisini dolandıran kadının ismini buluyor. Yekta Aylin ve çocukları amansız takibini sürdürüyor.

Haberin Devamı

YETER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

YETER SON BÖLÜM ÖZETİ

Aylin ve çocukları sağ salim karşısında gören Miray, ilk şoku atlattıktan sonra Yekta’ya ailesinin yaşadığını söylemek için yola çıkar. Onu durduramayan Aylin büyük bir paniğe kapılır. Çocuklarını alıp çiftlikten ayrılmaktan başka çaresi yoktur.

Aylin ve çocukları sağ salim karşısında gören Miray, ilk şoku atlattıktan sonra Yekta'ya ailesinin yaşadığını söylemek için yola çıkar. Onu durduramayan Aylin büyük bir paniğe kapılır. Çocuklarını alıp çiftlikten ayrılmaktan başka çaresi yoktur.

Aynı dakikalarda Yekta ile görüşmekte olan Atlas, oğlu Tayfun'dan aldığı uyarıyla harekete geçer. Artık ok yaydan çıkmıştır. Yalan söylemek ve suça bulaşmak konusunda direnç gösteren Miray, Yekta'ya her an gerçeği anlatmak üzeredir.

Haberin Devamı

Yekta ise, Atlas'ın ona getirdiği çocukların sahte kimliğindeki bir detayı fark eder. Kimliklerdeki anne adı Leyla'dır. Miray'a e-mail gönderen okuyucunun adı da Leyla'dır.

Bu kadının Aylin olduğundan şüphelenir. İlk defa kayda değer bir ipucu yakalamıştır. Ve bunun üzerine gidecektir.

Yazarlar