Gündem Yeter son bölümüyle nefesleri kesti! 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yeter son bölümüyle nefesleri kesti! 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

17.11.2016 - 10:00 | Son Güncellenme:

Yeter 35. bölümüyle yine izleyicileri ekran başına kilitledi.. Yapımcılığını Koliba Film'in üstlendiği Yeter'de Aylin’den sonra Tayfun’un da cesedinin çıkması üzerine; Yekta çocukları için daha çok endişelenmeye başladı. Son bölümün son ermesinin ardından izleyiciler büyük bir merakla Yeter 36. bölüm fragmanını beklemeye başladılar...

Yeter son bölümüyle nefesleri kesti 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Yeter 35. son bölümde Yekta krizle kendi bildiği şekilde baş etmeye çalışır ancak attığı her adım görünmeyen bir el tarafından boşa çıkarılmaktadır. Yönetmenliğini Kemal Uzun'un üstlendiği, senaryosunu Vilmer Özçınar ve Nalan Merter Savaş'ın kaleme aldığı, başrollerini ise Pelin Karahan ve Yurdaer Okur'un paylaştığı Yeter'in soluk soluğa izleyeceğnizi yeni bölümü ile dün akşam saat 20:00'da Atv'deydi.

Haberin Devamı

YETER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

YETER 35. BÖLÜM FRAGMANI

YETER SON BÖLÜM ÖZETİ

Atlas ; son evladının da ölümüyle büyük bir çöküntü yaşamaktadır. Şüpheler onun üzerinden uzaklaşırken, yeni bulunan ipuçları katil olarak Yekta’yı işaret etmektedir.

Koşulsuz güven beklentisi içinde olan Yekta, Miray’ın ondan kuşkulandığının farkındadır. Bu hayal kırıklığına neden olur. Miray ise hem kendi, hem de Aylin’in ona emanet ettiği çocuklar için gerçeği öğrenmek zorundadır. Katil Yekta mıdır?

Yekta krizle kendi bildiği şekilde baş etmeye çalışır ancak attığı her adım görünmeyen bir el tarafından boşa çıkarılmaktadır.
Her zaman kendi için bir kurtuluş yolunu daha başta inşa eden Yekta, Atlas’ın teklifiyle ilk defa çıkışsız kalır. Önünde iki seçenek vardır. Ya cesaret edip özgürlüğe yürüyecek ya da çocukları için esarete teslim olacaktır. Tıpkı bugüne kadar Aylin’e yaşattığı gibi…