Ege ‘Yetkim olsa bütçe veririm’

‘Yetkim olsa bütçe veririm’

20.03.2018 - 00:46 | Son Güncellenme:

Muhtarlarla buluşmalara Bergama’da devam eden Başkan Aziz Kocaoğlu, “Muhtarlar haklı olarak küçük işleri de bizden istiyor” dedi

‘Yetkim olsa bütçe veririm’

İzmir sınırlarındaki 11 ilçenin muhtarlarıyla toplantılar gerçekleştiren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 137 muhtarın büyük bölümünün katıldığı son buluşmayı Bergama Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ve Büyükşehir Belediyesi bürokratlarının da katıldığı toplantıda, Başkan Kocaoğlu tüm muhtarların sorun ve taleplerini tek tek dinledi.

Haberin Devamı

100 milyon lira

Başkan Kocaoğlu, “İyi niyetle sorunları çözmeye çalışıyoruz. Bergama bizim hizmet sınırlarımıza 2014 yılında bağlandı. 4 yılda 100 milyon TL yatırım gerçekleştirdik. 10 milyon TL yatırımla ilçeye Avrupa Birliği standartlarında modern mezbaha kazandırdık. Belediyesi ile beraber 350 araçlık katlı otopark ile Bergama Kültür Merkezi’ni yaptık. Tarıma ve üreticiye desteklerimizi zaten biliyorsunuz. Bu yatırımlar ve destekler artarak sürecek. Hep birlikte hem Bergama’yı, hem bütün Bakırçay’ı kalkındıracağız” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, sadece Bergama’da 137 mahalle bulunduğunu ve taleplerin de bir hayli fazla olduğunu belirterek, “Benim yetkim olsa, muhtarların hepsine bütçe veririm. Yasayla ellerinden alınan köy mallarını da ilçe belediyelerinden alarak iade ederdim. Şimdi haklı olarak en küçük işleri bile bizden bekliyorlar” dedi.