Gündem Yılanların Öcü 33. bölümde Fatma'ya ne oldu-izle

Yılanların Öcü 33. bölümde Fatma'ya ne oldu-izle

28.04.2015 - 10:10 | Son Güncellenme:

Fakir Bayburt'un ünlü romanından uyarlanan Yılanların Öcü dizisinde bu hafta heyecan doruktaydı. Dün akşam ekrana gelen Yılanların Öcü 33. bölümde Bayram'ın evlenmesi Fatma'yı sarstı. Bayram ve Fatma tekrar bir araya geldiler mi? İşte Yılanların Öcü son bölüm ve ayrıntılar.

Yılanların Öcü 33. bölümde Fatmaya ne oldu-izle

Fakir Baykurt’un ünlü eseri “Yılanların Öcü”nden televizyona aktarılan, Koliba Film imzalı dizi, dün akşam Show TV’de ekrana geldi.

Haberin Devamı

Yapımcılığını Ata Türkoğlu / Koliba Film, yönetmenliğini Cemal Şan’ın üstlendiği dizinin senaryosunu Esen Ali Bilen, Bekir Baran Sıtkı ve Rana Mamatlıoğlu kaleme alıyor.

Müzikleri Kalan Müzik/Hasan Saltık imzalı olan dizide, Cemal Toktaş, Hande Soral, Ceyda Ateş, Ahmet Varlı, Rüçhan Çalışkur, Nail Kırmızıgül, Şebnem Dilligil, Servet Pandur, Hande Kaptan, Mehmet Atay, Gonca Yakut, Burak Can, Nalan Örgüt ve Süleyman Karaahmet oynuyor.

YILANLARIN ÖCÜ 33. BÖLÜM FRAGMANI

Yılanların Öcü’nün son bölümünde; Tüm sırlar ortaya çıkacakken, Mahmure, Haceli’nin kaza yaptığı haberini alınca apar topar hastaneye koşar. Bayram iyice şüphelenmiştir, Mahmure’nin neden Fatma’yı evlerine getirdiğini sorgulamaya devam eder.

Haberin Devamı

Remziye ve Şerife, bebeği kendilerininmiş gibi göstermeyi başarmışlardır. Ancak önlerinde yeni bir engel vardır. Kamuran, bebeğin kendisinden olduğunu ispatlamaları için babalık testi yapılmasını istemiştir.

Fatma, Bayram ve Hatçe’nin evleneceğini duyduğunda yıkılır. Bu imkansız aşk için bir umut daha var mıdır…