Gündem Yılanların Öcü 34. bölümde Bayram bebeği öğrendi!-izle

Yılanların Öcü 34. bölümde Bayram bebeği öğrendi!-izle

05.05.2015 - 12:06 | Son Güncellenme:

Show Tv ekranının ilgiyle takip edilen dizisi Yılanların Öcü dün akşam 34. bölüm ile ekrana geldi. Heyecanlı dakikaların yaşandığı Yılanların Öcü son bölümde Bayram, Fatma'nın karnındaki bebeği öğrendi. İşte son bölüm ve detaylar..

Yılanların Öcü 34. bölümde Bayram bebeği öğrendi-izle

Yılanların Öcü 34. bölümde ortalık karışıyor. Hatçe, Bayram ve Fatma ile ilgili gerçekleri öğrendi. Fatma, Kamuran'ın planlarını bozmak için yeni planlar peşinde. Peki Bayram bebeği öğrenince ne oldu?

Haberin Devamı

YILANLARIN ÖCÜ 34. BÖLÜM FRAGMANI

Dizinin bu bölümünde; Fatma’nın hamile olduğunu öğrenen Bayram, bebeğin Haceli’den olduğunu düşünüyor ve artık Fatma, onun için tamamen bitiyor.
Fatma’nın hamile olduğunu öğrenen Bayram, bebeğin Haceli’den olduğunu düşünmektedir. Artık Fatma onun için tamamen bitmiştir.
Hatçe, Bayram ve Fatma arasındaki büyük aşkı öğrenmiştir. Bayram’ın onunla sırf inat uğruna evlendiğini düşündüğü için, evliliği ile ilgili önemli bir karar verecektir.
Kamuran, Fatma’nın hamile olduğunu duymuştur. Kendisinin bebeği olduğunu iddia ederken, konuşmalarını duyan Bayram’ın tepkisi herkes için tehlike yaratır. Taraflar için olayların gidişatı iyice karışacaktır.
Yılanların Öcü bu akşam saat 20.00'd Show TV'de!