Gündem Yılanların Öcü 45. bölüm fragmanı çok ses getirecek-izle

Yılanların Öcü 45. bölüm fragmanı çok ses getirecek-izle

22.09.2015 - 10:26 | Son Güncellenme:

Show TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Yılanların Öcü 45. bölüm fragmanını yayınladı. Yeni bölümleri için bir hafta ara verecek olan Yılanların Öcü'nde büyük sürprizler izleyiciyi bekliyor. Fatma ve Bayram'ın hayatı değişiyor. Yılanların Öcü yeni bölümden ilk görüntüler haberimizde.

Yılanların Öcü 45. bölüm fragmanı çok ses getirecek-izle

Yapımcılığını Ata Türkoğlu / Koliba Film, yönetmenliğini Cemal Şan’ın üstlendiği dizinin senaryosunu Esen Ali Bilen, Bekir Baran Sıtkı ve Rana Mamatlıoğlu kaleme alıyor.

Haberin Devamı

Yılanların Öcü’nde deneyimli ve usta oyuncuların yanı sıra genç ve yetenekli yıldızlar da rol alıyor.

Müzikleri Kalan Müzik/Hasan Saltık imzalı olan dizide, Cemal Toktaş, Hande Soral, Ceyda Ateş, Ahmet Varlı, Rüçhan Çalışkur, Nail Kırmızıgül, Şebnem Dilligil, Servet Pandur, Hande Kaptan, Mehmet Atay, Gonca Yakut, Burak Can, Nalan Örgüt ve Süleyman Karaahmet oynuyor.

Yılanların Öcü’nün Yeni Sezon 45. Bölümü, 30 Eylül Çarşamba Saat 20.15’te Show TV ekranlarına gelecek.

YILANLARIN ÖCÜ 45. BÖLÜM 3. FRAGMANI

YILANLARIN ÖCÜ 45. BÖLÜM 2. FRAGMANI
YILANLARIN ÖCÜ 45. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

“Yılanların Öcü”nün 44. Bölümünde; Fatma ve Bayram’ın aşkları yüzünden çok acılar çeken Haceli ve Hatçe, Salih’i de alarak kaçmışlardır. Hatçe hamiledir. Bebeği doğunca ondan alınan ilikle Salih’i yaşatacaklardır. Bebeklerinin peşinde olan Fatma ile Bayram da Salih’i kurtaracak umudun Hatçe’nin karnında olduğunu öğrenmişlerdir.

Haberin Devamı

Ama olaylar hiç beklendiği gibi gitmez ve beklenmedik durumlar; Fatma, Bayram, Haceli ve Hatçe’yi bulur. Bir de bu durumun üzerine hapiste olduğu için kurtulduklarını düşündükleri Kamuran’ın planları devreye girecektir.